Vader en moeder…


Max Beckmann (1946)
bronZaken die de strafrechter behoeven, bewijsmateriaal verdwenen door toedoen van miserabele collaborateurs. Voortdurend word ik met lacunes in de berichtgeving geconfronteerd van het proces dat vanaf najaar 2012 op Twitter plaatsvond. Degenen die ervoor zorgden dat mijn blogspots verdwenen maken zich om deze reden al ongetwijfeld medeschuldig aan de gepleegde wandaden, waarvan hier een voorbeeld. 

Een copie van het verdwenen trollenblog, met een bericht van 30 april 2013.


Op 28 april bleek Jacqueline Wouters deze tweets verzonden te hebben:
Bleef het nog maar bij spammen en stalken, maar u ziet het na mijn moeder moet blijkbaar nu mijn vader het ontgelden. Waarnaar was deze dame op zoek? Wat hoopte ze te vinden? Daarbij moet bedacht worden dat deze vrouw leeft van leugen en bedrog. 

Misschien is het aardig dergelijke praktijken van Sjaakie even met mijn wijze van handelen te vergelijken. De TL’s geven uitkomst: Tibaert april 2013 en die van een van de accounts van Wouters: Occupyfabeljes april 2013. In haar TL zijn alleen de tweets opgenomen waar zij uitdrukkelijk “Tibaert” vermeldt. 

De copie van bovenstaande tweet met de juiste (ME) tijd:

reconstructie juli 2017Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.