Vader en moeder…

Max Beckmann: Hölle der Vögel (1938)
„Worauf es mir in meiner Arbeit vor allem ankommt, ist die Idealität, die sich hinter der scheinbaren Realität befindet. Ich suche aus der gegebenen Gegenwart die Brücke zum Unsichtbaren – ähnlich wie ein berühmter Kabbalist es einmal gesagt hat: „Willst du das Unsichtbare fassen, dringe, so tief du kannst, ein – in das Sichtbare.“ Es handelt sich für mich immer wieder darum, die Magie der Realität zu erfassen und diese Realität in Malerei zu übersetzen. – Das Unsichtbare sichtbar machen durch die Realität. – Das mag vielleicht paradox klingen – es ist aber wirklich die Realität, die das eigentliche Mysterium des Daseins bildet!“ – Max Beckmann


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdZaken die de strafrechter behoeven, bewijsmateriaal verdwenen door toedoen van miserabele collaborateurs. Voortdurend word ik met lacunes in de berichtgeving geconfronteerd van het proces dat vanaf najaar 2012 op Twitter plaatsvond. Degenen die ervoor zorgden dat mijn blogspots verdwenen maken zich om deze reden al ongetwijfeld medeschuldig aan de gepleegde wandaden, waarvan hier een voorbeeld. 

Een copie van het verdwenen trollenblog, met een bericht van 30 april 2013.


Kort na middernacht van diezelfde dag bleek Jacqueline Wouters deze tweets verzonden te hebben:Bleef het nog maar bij spammen en stalken, maar u ziet het na mijn moeder moet blijkbaar nu mijn vader het ontgelden. Waarnaar was deze dame op zoek? Wat hoopte ze te vinden? Daarbij moet bedacht worden dat deze vrouw leeft van leugen en bedrog. 

Misschien is het wel aardig dergelijke praktijken van Sjaakie even met mijn wijze van handelen te vergelijken. De TL’s geven uitkomst: Tibaert april 2013 en die van een van de accounts van Wouters: Occupyfabeljes april 2013. In haar TL zijn alleen de tweets opgenomen waar zij uitdrukkelijk “Tibaert” vermeldt. 
 
Uitgelichte afbeelding: bron
Citaat uit: “Die Realität der Träume in den Bildern” (Reclam, Leipzig 1987) – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.