Eveline van Donkelaar – 5 mei 2013

11 July, 2016
Women pray at the Potočari Memorial Center before the start of the commemoration for the 21st anniversary of genocide in Srebrenica, Bosnia and Herzegovina.


Dit bericht heb ik terug gedateerd na de datum waarop deze ronduit bespottelijke
wandaad van Eveline van Donkelaar verscheen. Zo valt ze makkelijker achteraf terug
te vinden.Wie bevrijdt deze vrouw? U weet toch dat in elke regel van haar epistel leugens staan om van smaad en laster maar te zwijgen? Werkelijk dieper kun je als mens niet zinken. Voor haar gold dit stukje achteraf als opmaat tot het doen van aangifte tegen mij.

Waar viel alles op terug te voeren? Haar animositeit met Peter Anshof, haar vermeende heldendaad t.o.v. Leers en mijn nee tegen haar trouwe vriend Vlunk. That’s all. Toen verklaarde ze me de oorlog, waar ik niet aan meedeed. Ik deed verslag van haar activiteiten jegens Tibaert. Zo ook deze. Haar blog…


zondag 5 mei 2013

Bevrijdingscadeau & laatste update

Op deze dag, mijn verjaardag en Bevrijdingsdag geef ik mijzelf een noodzakelijk cadeau

Na 6 maanden zwijgend het getreiter naast mij neer te hebben gelegd als zijnde zielig, heb ik mijzelf een pagina op mijn blog cadeau gedaan.

Om het verhaal te vertellen van een erg naar en gefrustreerd mannetje met een enorm probleem.

Even terug in de tijd. Ik woon hier nu drie jaar vanwege mijn kleinkinderen en mijn dochter vond vorig jaar dat ik me meer moest aansluiten bij de mensen uit dit dorp. Maar Maastrichtenaren zijn niet zo vriendelijk en nog minder toegankelijk, dus dat koste wat moeite.

Op Twitter werd ik geconfronteerd met mensen uit de buurt die zogenaamd ‘fascisten bestrijden’.  Met A.S en zijn vrouw maakte ik een afspraak. Ik bleef eten. Het is moeilijk praten met iemand die geen andere mening dan alleen de zijne toestaat. Maar toch terug gevraagd en hen een keer uitgenodigd om iets mee gaan drinken. Je gaat altijd uit van het positieve, nietwaar?

Zijn echtgenote is een aardige vrouw die in gezelschap van haar man nooit aan het woord komt. Een vrouw naar mijn hart eigenlijk, actief bezig  met kinderen met een handicap. Een vrouw die haar man maar ‘laat’ zoals ze niet echt vrolijk verklaard. Maar die ook geen enkel idee heeft van wat haar echtgenoot allemaal uitspookt op het internet. En die door pvv-ers bespot wordt,  ik hoop dat ze dat allemaal niet leest.

Ik vroeg hen beide om koffie te gaan drinken in de binnenstad, Fons kwam dan alleen. Hij wil duidelijk geen aandacht delen. Het verloop van de laatste keer staat op een blog. Donders was hij, giftig kwaad! Dat ik zijn Leers had durven aanspreken. En aangezien ik dat op een prettige doch directe manier had gedaan was ik stomverbaasd. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden: ik heb alle drankjes betaald en ben snel opgestapt.

Al eerder had Fons blijk gegeven van het verkondigen van het enig zaligmakende geloof, het zijne, met als toppunt van wijsheid: Fons!

Hij weet alles beter, corrigeert mijn Nederlands, mijn kennis van fascistisch Spanje, van de politieke wereldgeschiedenis gezien met een bredere blik dan die van hem. Hij corrigeert mijn beeld op het Jodendom, blijkt fel anti-zionist en is doorgedraaid anti-Joods en ongenuanceerd pro-Palestijns. Hij legt mij uit wat er mis is met Joden, ik word er misselijk van. Ik probeer uit te leggen, maar HIJ duldt geen tegenspraak. En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat hij alleen de pvv en of fascisme bestrijdt. Helaas, hij gebruikt hen.

Iedereen kan begrijpen dat het in zijn straatje past om mij als fascist weg te zetten om nog enigszins zijn vege lijf te redden. Hij twittert zijn frustraties en schrijft hele nachten aan zijn haat blogs. De nare pvv ploeg moet er om lachen heb ik begrepen. En andere Tweeps worden vanwege tweets over Demmink of zijn haatblogs ook weggezet als fascisten en pvv-ers. Sommigen betalen hem met gelijke munt en geven hem lik op stuk, ik heb wel andere dingen te doen. Ik waarschuw andere mensen per DM om zijn vrouw met rust te laten maar zelfs dát blijft maar reacties uitlokken van hem.

En zo “documenteert” hij alles van zijn tegensprekers,  vooral vrouwen. Ik ben niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste, de hoeveelheid  bezoeken van deze  blogpagina van 3 minuten of langer getuigen daarvan

Ondertussen copypaste hij hele nachten lang tweets van voor hem geblokkeerde accounts en zet die op zijn blogjes, voorzien van woeste commentaren; elke Dm is tegen hem gericht, elke verdwenen volger is de schuld van anderen. Mensen durven hem niet meer te blokkeren uit angst voor represailles. Veel vrouwen moeten ‘s nachts een slotje op hun account doen om dat te voorkomen. Dan zet de onverlaat zijn bloglinkjes zogenaamd anoniem onder mijn blogs die ik gelukkig modereer en aldus de laster op tijd kan verwijderen.

Ondertussen reageer ik al een half jaar niet meer op de drammer, ik blokkeer zonder pardon iedereen die mij belastert, logisch toch? Ik lees dus ook zelden of nooit zijn smakeloze blogs. Behalve als ik er attent op word gemaakt en dan nog niet altijd. Zijn persoonlijke vetes zijn niet de mijne.

Dat maakt hem zo woest blijkbaar dat hij mijn persoonlijke gegevens overal verspreid; iets waarvoor ik zelfs het bureau voor rechtshulp moest inschakelen. Ik schrijf niet voor niets onder pseudoniem, hoe lastig dat ook vaak is.

Mijn kinderen worden geconfronteerd met zijn smaad en lasterverhalen op het internet, het belemmert hun VRIJHEID en het moet nu gewoon stoppen!!!!!

Het zijn misselijk makende praktijken. Ik heb mijn hele leven gevochten voor de vrijheid van anderen. En nog steeds. Dit doorgewinterde getreiter moet ik helaas bestrijden, het is van het laagste allooi. Ik heb veel meegemaakt maar dit nog nooit.

— Fons, ik eis dat je alle blogs en of delen daarvan  en verwijzingen naar mij met welke naam dan ook NU van je blogs verwijdert, ook als hashtag. En dat je mij en mijn kinderen vanaf NU met rust laat. En dat je je laat behandelen voor wat ik als psychiatrisch verpleegkundige toch wel een nare persoonlijkheidsstoornis durf te noemen. Tevens blijk je een pathologische leugenaar te zijn die continue projectiegedrag vertoont. Zoals de dronkenlap die zegt dat een ander dronken is maar hij niet. Hetgeen allemaal in een ziektebeeld zou kunnen passen.

Sterke vrouwen trekken je duidelijk aan maar je kunt er niets mee, laat hen met rust en gebruik je media (bij jou niet echt sociaal) om met je maten van gedachten te verwisselen.

Ik heb het volste recht en zelfs de plicht om dat van je te eisen. Ik had dit schrijven ook in je brievenbus kunnen doen of aangetekend kunnen laten bezorgen. Maar aangezien je de laster en smaad over mij op je blogjes produceert doe ik eenmalig hetzelfde. Een afschrift hiervan gaat wel naar het bureau voor rechtshulp.

Ik hoop je nooit meer te zien Fons en nog minder van je te horen.

Ik heb gezien in een van je denigrerende blogs dat je jezelf een minkukel noemt, ik zou zeggen dat het nog wat zwak is uitgedrukt.–

@Gavi Mensch

Maastricht,

5 MEI 2013

NB All rights reserved 2013 en ©!  
Van reproduceren zonder toestemming wordt deze keer aangifte gedaan!

PS. Ik hoop nooit meer zoiets op mijn eigen blog te hoeven publiceren. Van mij krijgen dit soort types geen enkel podium meer. Wat een doffe ellende.


Geplaatst door Gavi Mensch // Eveline van Donkelaar op 12:11:00 35 opmerkingen:

Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op Pinterest

Labels: 2013, aso, beleefdheidsvormen, celos, discriminatie, dummies, extreem, fascisme, fatsoen, ggz, haat, Social Media, verdriet, zorgelijk

35 opmerkingen:

 

zie bijlage


De eerste reactie is afkomstig van de fameuze veroordeelde alcoholist Vlunk. Een aantal reacties verwijderde ze. Vermoedelijk kreeg ze spijt van haar eigen opmerkingen en haalde de oorspronkelijke, waarop ze reageerde, ook maar meteen weg. Is mij bij haar ook al overkomen… Betrouwbaar is ze allerminst, maar dat wist u al. Haar lafheid overschreeuwt ze met bluf. Voor wie het nog niet wist, ze weigert pertinent een blog van haar terug te zetten op internet, dat een ander licht op de geschiedenis werpt. Ze ontkende zelfs dat het ooit bestaan had, totdat ik onomstotelijk aantoonde dat ze loog. Helaas bezit ik er geen copie van. Haar handelen is kortom ook in deze van puur fascistische snit.
 
Uitgelichte foto: bron: Anadolu Agency

Een gedachte over “Eveline van Donkelaar – 5 mei 2013

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.