Een gaaf mens – blocken en reporten

Lissabon


Toegevoegd januari 2017 en terug gedateerdOngevraagd kreeg ik materiaal toegestuurd, spul waar ik niets mee kon en wat ik beslist niet wilde gebruiken. Ze was bij ons op bezoek geweest, de afzender van deze e-mails, en was laaiend enthousiast. Ze had last van mensen (achteraf gezien bleek dat nauwelijks het geval) die ik niet kende en ze wist wie mij lastig vielen. Ze wilde me gerieven of ze wilde me voor haar karretje spannen, dat laat ik nou maar even in het midden.

Of het zo moest zijn werd mijn Twitter account Tibaert juist op dat moment opgeschort. Sinds de “haatlijst” was verschenen viel actie te verwachten van PVV onverlaten, dit was het resultaat. Ook aan het doen verwijderen van mijn blogspot werd naarstig gewerkt en last but not least waren er diverse klachten bij de politie gedeponeerd, waarvan eentje uiteindelijk zou leiden tot verhoor. Uiteraard was schrijfster volledig op de hoogte van deze perikelen.

Eveline van Donkelaar zond mij een e-mail toe aan de vooravond van de gebeurtenissen die me te wachten stonden en waarin ze een hoofdrol ging opeisen. Een half jaar later dacht ze met de eindafrekening te kunnen komen. Om die reden publiceerde ik toen ook deze e-mail. Commentaar en context kwamen in het vervolg op dit bericht. Helaas is daarvan veel verloren dankzij Dijstelberge, die in het spoor van PVV’ers ging klagen bij Google over z.g. schending “auteursrecht”.

Nog ter toelichting op mijn antwoord van die e-mail. De bedoeling voor mij was om definitief te stoppen met Twitter. Het kwam anders. Sjaakie betrad het toneel met Van Thijn als mogelijke pedofiel en Obama als geestelijk erfgenaam van Hitler en Stalin. Ook dat heb ik genoteerd. De gevolgen waren meer dan duidelijk, het blanke fascisme kwam snel aan de oppervlakte bij zogenaamde linkse rakkers. Dat alles moest en zou ausradiert worden, geheel in fascistische geest. Ten dele is hen dat gelukt.


DE E-MAIL…


06-09-12


Ha Fons,

Veel van deze zaken heb je al… 
@Rechtsrecht is volgens mij de account van kies vvd. Sandra Honing @Honingpot wordt ook vreselijk door hem belaagd, zij gaat ook blocken en reporten voor spam. Ik heb ze allemaal gehad, alhoewel ik zag dat bij sommigen de block erweer af was. 
Het is diep treurig deze hetze en ze worden steeds feller.
Maak je niet al te druk. 

Ik ga weer verder met wat vertaalwerk. 

Liefs 
Eveline


14 Anhänge — Alle Anhänge herunterladen

Bijlagen
Uitgelichte foto: Lissabon – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.