Hollandse nuchterheid overwint

Paul Klee: Fairy tale of the Dwarf


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd

 


Een woord vooraf

 

Ze zal wel ijdel blijken te zijn de hoop dat Dijstelberge actie onderneemt richting Google, daarvoor is ze inmiddels en hoogstwaarschijnlijk al vanaf december 2012 te zeer verstrikt in de miserabele activiteiten uit haar kring, van Krapuul tot de hoogst eigenaardige OBA toe, met zeer reactionaire blogjes. De steun die ze daarbij onverlaten, of moeten we zeggen fascistisch schorem, verleende geeft ook niet veel fiducie op een gunstige wending richting openheid en betrouwbaarheid. Zeker zou het dan niet in haar opgekomen zijn om met een “tegenoffensief”, zoals ze het o.m. aan Wouters verklaarde, te komen. Strikt genomen een uiterst kwaadaardig weblog dat slechts het oogmerk had mij te diskwalificeren als leugenaar, bedrieger, haat- en smaadschrijver.

Jammer is het wel voor diegenen die nog waarde hechten aan rechtvaardigheid dat mijn blogspots niet terugkomen. Steeds weer blijkt dat ik op omissies stuit doordat ik over een periode van ongeveer 10 maanden praktisch alle berichten kwijt ben uitgerekend de periode waarin de Krapuul sekte, waarover ze nu de scepter zwaait, alles in het werk stelde mijn activiteiten in een kwaad daglicht te stellen, daarbij het doen van strafbare uitlatingen en daden niet schuwend.

Het is troosteloos en frusterend steeds geconfronteerd te worden met dit beeld bij cruciale linkjes zoals hier het vervolg leert. Ik geef u op een briefje dat er meer aan de hand was/is dan ik kon/kan constateren. In het uiten van vermoedens blijf ik echter zeer terughoudend. Het geeft wel te denken hetgeen in 2013 plaatsvond onder de regie, kan ik nu wel stellen, van Riethof, Wouters, Van Donkelaar en De Raaij. Het is je reinste fascisme uit de polder uitgevoerd door linkse rakkers. Zoveel is duidelijk en aantoonbaar, nu juli 2018.


 
We maken even een zijsprong, het blijft immers schaken wil je wat onverlaten aanrichten in beeld brengen.


@Tibaert Gaan we elkander weer volgen, Fons? Sans rancune!” 

 


Een verzoek van Ton als reactie op:


“Een gaaf mens, Henk Bres, een verjaardag en meer: .” 

 


Ton, een rechtdoorzee volger van me die af en toe een opmerking plaatste bij m’n berichten, werd lastig gevallen omdat hij een stalker, een waanzinnige gek en nazihaan volgde, uiteraard volgens de zegslieden.


“Ja. Dit soort tweets gooien het hek van de dam. Mijn blog staat bol van het nazi commentaar, het is bizar en uitermate troosteloos.”

 


Ton had haar namelijk gevraagd:


Ik krijg ineens allerlei stuitende mailtjes van meneer Tibaert. Ik zal deze grapjas blocken ! (hem bedoel je toch?)”, gedateerd 25 april 2013.

 


Stuitende mailtjes? Mijn reflex, welke onverlaat is onder mijn naam in de weer? Daar kom je niet achter, nog lastiger wordt het een en ander aan iemand, die niet alle ins en outs kent van stalkers en intriganten, duidelijk te maken wat hier aan de hand is. In ieder geval, een tiental dagen later bleek de zaak weer rechtgezet te zijn, gezien dat verzoek. 

Interessant is ook wat Eveline van Donkelaar beweerde: “Mijn blog staat bol van het nazi commentaar, het is bizar en uitermate troosteloos.” Merkwaardig, als je je de moeite getroost op dat blog te gaan kijken zie je dat er nauwelijks commentaar staat en al zeker geen nazi-commentaar. De voor haar onwelgevallige reacties haalt ze doodeenvoudig weg om vooral te voorkomen dat mensen eens gingen nadenken over wat ze durft uit te kramen. Als het maar de goede zaak dient, die van het eigen ik, is en blijft de grondregel bij mensen als @gavimensch. Bedrog plegen is voor hen de gewoonste zaak van de wereld, personen in diskrediet brengen die hun ballontjes doorprikken, hun lust en leven. 

In dit verband nog een voorbeeld, een vies manneke ditmaal. Een jaartje later:


 Een gore smeerlap? Daar is geen woord teveel mee gezegd. Mijn telefoonnummer prijkte zelfs op zijn account. Smeerlapperij kent geen grenzen. Leugens, smaad, laster weerleggen? Dat zou pas idioot zijn, dan ben je werkelijk gek. 

Het manneke reageerde enkele dagen na het onderstaande. Toeval?


 

 

Update juli 2018


Uitgelichte afbeelding: Paul Klee – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.