Een blocklijst

Auteurs

 

Corn Exchange, Leicester. April 2017
bron

Kent u ze nog niet, die lijsten? De laatste versie staat hier

Een van mijn volgers werd nieuwsgierig naar mijn activiteiten en ze kwam op bezoek. Goh, wat waren we een leuk stel, liet ze later weten. Ze praatte honderduit, ook over zaken waarover je op zijn minst terughoudend over bent als je nauwelijks kennis hebt gemaakt. Zij niet, ze ging zelfs een karakterschets van me geven. Ach ja, ieder vogeltje zingt als het gebekt is, merkwaardig was het wel. Ze toonde zich zeer begaan met de gevolgen van wat schorem had aangericht richting mijn zoon. Ze maakte er enkele weken later zelfs een stukje over op haar blog en combineerde dat met een alternatief voor de inmiddels fameuze stalklijst

Wat stelde ze in haar onnozelheid voor? Alle volgers van Friedrich Eckhardt te blocken. Dat moest afdoende zijn. Er kunnen meerdere redenen zijn om een onverlaat te volgen. Dat besefte ze niet. Ze kon toen nog niet bevroeden dat op het moment dat ze haar regelrechte haat jegens mij spuwde, Eckhardt haar goedkeurende een schouderklopje zou komen brengen en dat slechts na ruim een half jaar later al. Wonderlijk toch die haatoma tezamen met Friedrich. Overigens dat bewuste bericht had ze snel verwijderd nadat ik in onmin bij haar gevallen was, dan had ze niet de vrije hand gehad met haar lasterpraktijken. Keihard ontkende ze zelfs dat het ooit bestaan had. 

Nu had ze een cadeau voor me paraat, een cadeau dat ze zichzelf gaf. Nee, het is geen grap, het is schunnig en past volkomen bij het personage Friedrich, hetgeen hij beaamt:
Hij zei het al twee jaar eerder, zegt deze fascist, maker van talloze fake accounts, zeer waarschijnlijk ook dat onder de naam van mijn zoon. Hij is de man die als eerste mijn NAW gegevens verspreidde, doodsbedreigingen uitte, hij is ook een veroordeelde crimineel, net als iemand anders waarmee onze haatoma het bijzonder goed kon vinden. Merkwaardig, zeer merkwaardig dit alles. 

De wegen van een bepaald slag vrouwen zijn onnavolgbaar, zei ik al eens.

Zo maar een losse gedachte, zou hij ook degene zijn die stalktelefoontjes pleegde en meer van die onoorbare zaken, om Tibaert verdacht te maken? Het ligt voor de hand, maar het is niet aan mij maar aan diegenen die mij beschuldigen van onfrisse zaken om dat uit te zoeken. Nog een parallel, ook hij ging het Krapuul voor in het klagen bij Google. Steeds weer, laat je grappen van fascisten aan jouw adres zien, zodat ze niet meer weggemoffeld kunnen worden, ben je het haasje. Dan worden de zaken op zijn kop gezet en heet je uiteindelijk de dader te zijn.


reconstructie 7 mei 2017


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: