Een jonge hinde

Deauville


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdHet verhaal uit 2013 wil ik graag zo compleet mogelijk weergeven, het verhaal dat diende te verdwijnen, het verhaal dat onomstotelijk weergaf waartoe mensen in staat zijn. Ze schuwden geen fascistische methodes ook al wensen ze zich anti-fascist te noemen. Eigenlijk geven ze met dat etiket alleen al hun onvermogen aan om maar iets van fascisme te begrijpen. Ze willen slechts zeggen, kijk mij, ik ben goed. Exact hetzelfde dat Wilders pleegt te doen. 

Tibaert kon achterover leunen. Over hem werd laster en smaad verspreid, hij werd bedreigd, er werd aangifte tegen hem gedaan. Toch liet ik slechts zien wat richting hem werd uitgevreten. De fascisten zaten in de val, kan ik nu achteraf constateren en alles werd in het werk gesteld me monddood te maken. Ook dat mislukte. Denk niet dat ik leedvermaak koester, dat zijn me die mensen niet waard.

De les in de praktijken van het dagelijkse fascisme die wil ik laten zien, die lijkt me leerzaam en kan de een of ander van dienst zijn.


8 MEI 2013


Trol Sjaakie verwijst naar haar blog, een schandelijk weblog dat bol staat van leugens en bedrog. 


 Die Sjaakie weet hoe je dat aanpakt, steeds iets verzinnen dat in je straatje past, ook al is het complete smaad en laster. En voort gaat ze. En of ze geloofd wordt en of ze steun geniet. Zeker bij mensen die er alle baat bij hebben als hun politieke tegenstanders in diskrediet raken. 

Als tegenillustratie een gesprekje van Tibaert met kameraden:


 


Een andere vriendin, Els, attendeerde ik even op Bach:


Een uitvoering van de “Hohe Messe” die ik nog niet kende. Een verrassing waarmee ik zeker één persoon een plezier doe… 1/2

2/2 Bach: youtube.com/watch?v=_jvI7c…

 


De opname is verdwenen. Vermoedelijk was het  deze onder Gardiner:


Vervolgens weer terug bij Amélie. Over Hundertwasser:


 


Proust à Trouville:
Sur les traces de Proust en Basse Normandie
Ach ja, al het materiaal is verdwenen dankzij Krapuul. Zeer beschaafde mensen zijn op die site actief, maar dat wist u reeds.


Uitgelichte foto: Deauville – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.