Een stalkende trol…

Avenue de Versailles


Toegevoegd op 6 mei 2017 en terug gedateerdZe weet van geen ophouden. FrontaalNaakt en Tibaert zijn één en hebben te maken met Hollandse Hufters. Samen zijn ze in de weer met fake accounts, bedreigen mensen en TPO. DDOS en AFA gasten zijn het, lafbekken. Een groot journalist wordt terdege geïnformeerd…:

“@bertbrussen duidelijk dat Tibaert en frontaalnaakt 1 zijn toch? Ze hebben elkaar weer gevonden na de block!”


 

 

 


Na middernacht gaat ze onverstoorbaar verder:

 

 


De aanleiding tot deze laster en smaad?

 

 

 


Trol Sjaakie is in haar element, de informant van alle kwalijke zaken die op internet plaatsvinden. Ze is o zo eerlijk en betrouwbaar, ze liegt nooit. Er zijn velen die dat durven te beweren over deze trol onder vele namen, anoniem en wel. Wat had Tibaert met dit al te maken? Niets, helemaal niets, zoals steeds. Toch valt zijn naam voortdurend.ps – 6 mei 2017

Mijn reacties op m’n blog zijn later gecensureerd door Dijstelberge-Krapuul via Google…

 Vele staaltjes van pathologisch liegen treft u hier aan > ow.ly/kT9zg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.