De ouverture van De Dorpsgek RommedoeLoreen Hinz, Madame Seedler IV, 100 x 70 cm, Pigmentprint auf Hahnemühle Photorag, 2016 
bronEen week nadat iemand zichzelf een cadeau deed op haar eigen verjaardag zag Dirk Hartman zijn kans schoon om nog voor meer verwarring, maar vooral voor een extra portie smaad  en laster te zorgen. Hij ging steun verlenen aan de strijd tegen Tibaert. Daarbij had hij een tweetal dames op het oog, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar

Zijn eerste schreden zette hij met een geleend portret, met mijn familienaam en accountnaam. Die laatste door I te vervangen door l. Bij schreefloze lettertypes is het verschil niet zichtbaar. Drie strafbare feiten in een plaatje. Wie doet het hem na?

Hier de oudste screenshots van deze fake account, die nog een aantal malen van naam zou veranderen. Net als bij de fake account van Ina Dijstelberge, nog geen jaar later, kun je je hier afvragen wie vooraf geïnformeerd waren/werden over zijn activiteiten?


 


Hartman, een man van rijmelarij, boeien, de SS en plaatjes. Ook van het plegen van plagiaat. Hier een verzameling van zijn kunstwerken zoals deze eruit zag toen hij met Rommedoe aan de slag ging.


 

 

 
reconstructie: tekst april 2017, screenshots april en mei 2013
2 gedachten over “De ouverture van De Dorpsgek Rommedoe

  1. Pingback: Kaas – tibaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.