Een baron en zijn plaatjes

Steve Schapiro: Police Line at Riot, Brooklyn (1964)


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdTIBAERT… Als Dorpsgek Rommedoe zal hij in de komende maanden veel zegenrijk werk voor Eveline van Donkelaar gaan verrichten. Ze is hem er hoogst dankbaar voor. Hun wederzijds begrip in de fascistische, pardon anti-fascistisch strijd tegen Tibaert is bijzonder groot. 

Bij zijn beeldmontages schroomt Hartman niet een inbreuk te maken op het portretrecht van een erkend en alom gewaardeerd kinderpsycholoog en dat van mijn vrouw. De vorm en context waarin dit gebeurt is een zaak voor de strafrechter. Dit bericht is een vervolg op:

 

 

 


De man karakteriseerde ik om deze redenen als vlerk. Zijn reactie:

 

 
 

 


Weer enige dagen later, hij heeft de smaak te pakken.

 

 
 

 


Tot slot…

 

 
Uitgelichte foto: Steve Schapiro – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.