I love PVV

Private Joe Demler, photographed in the prison camp Stalag 12-A in Limburg, Germany


Toegevoegd op 5 juli 2017 en terug gedateerdDit is een reconstructie achteraf. Het valt me nu pas nadrukkelijk op hoeveel schunnigheden Eveline van Donkelaar naast die van Dirk Hartman ook “geleend” heeft bij Falkenstein (hier: @Megasupernieuws) en Wouters. Misschien iets voor een analyse. Vergeet niet, in een later stadium dit jaar gaan André de Raaij en Ina Dijstelberge ieder op zijn of haar manier met de “bevindingen” van Van Donkelaar aan de slag met actieve ondersteuning van Huib Riethof

 Alweer een ter mijner ere aangelegd weblog, ditmaal van Herman Falkenstein.
 


 

 


En Woutertje is weer volledig bijgepraat…
 
 

 
Uitgelichte foto: Joe Demler – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.