Saskia

Bill Perlmutter: Paris (1955)


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerd 


Bill Perlmutter: Grootmoeder en kind, Spanje (1956)

Vraag me niet wie Saskia is, ik zou het niet weten. Ik kreeg haar te zien door de vermelding “tibaert”.

Onderstaande TL is bewaard gebleven door screenshots. Zie ook het opereren van Dirk Hartman onder “TIBAERT”

Via @Tibaert-mail liet ik d.m.v. RT’s zien wat er aan de hand was. Op reacties reageerde ik daar niet vanwege de duidelijkheid. Het zijn dus allen berichten van derden die er te zien vielen. Die van Hartman onder zijn eigen account waren blijkbaar niet zichtbaar en zijn niet meer te achterhalen. De account van hem is suspended. 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.