Een complot van samenwerkend schorem

Joel Baldwin


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdToch mooi dat ik trouwe lezertjes heb onder de PVV aanhang. Gerardje is er een van, een confederal warrior uit Amsterdam. Een man die de zaak van White Power toegenegen is.


Jacqueline Wouters en Mia Sliwinski

 


Gerardje geeft een proeve af hoe eenvoudig het is iets over iemand in elkaar te knutselen aan de hand van zijn of haar eigen berichten en wat anderen al zo bij elkaar gefantaseerd hebben. Het geheel komt wat onnozel over, maar de strekking is duidelijk. Een beetje belachelijk maken zonder over de schreef te gaan. Een hele verademing in vergelijk met het bericht van iemand die in zijn kringen terecht zo te lezen tot haatoma is gepromoveerd: Eveline van Donkelaar – 5 mei 2013. Inhoudelijk heeft Gerardje er wel profijt uitgetrokken.  De wederzijdse bevruchting onder fascisten zullen we het maar noemen. Een complot? Nee hoor…


 
 

 Of is de auteur toch Dirk Hartman? De Dorpsgek bleek achteraf deze SS baron te zijn, ook onder “TlBAERT” actief. Maakt het wat uit? Ja, uiteindelijk wel.


Een nabemerking april 2017

Gerardje lijkt van het toneel verdwenen. Hartman was dat al veel eerder, althans onder de mij bekende accountnamen.


 Update 20 april 2017
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.