Een complot van samenwerkend schorem

 

Joel Baldwin
bronToch mooi dat ik trouwe lezertjes heb onder de PVV aanhang. Gerardje is er een van, een confederal warrior uit Amsterdam. Een man die de zaak van White Power toegenegen is.


Jacqueline Wouters en Mia SliwinskiGerardje geeft een proeve af hoe eenvoudig het is iets over iemand in elkaar te knutselen aan de hand van zijn of haar eigen berichten en wat anderen al zo bij elkaar gefantaseerd hebben. Het geheel komt wat onnozel over, maar de strekking is duidelijk. Een beetje belachelijk maken zonder over de schreef te gaan. Een hele verademing in vergelijk met het bericht van iemand die in zijn kringen terecht zo te lezen tot haatoma is gepromoveerd: Eveline van Donkelaar – 5 mei 2013. Inhoudelijk heeft Gerardje er wel profijt uitgetrokken.  De wederzijdse bevruchting onder fascisten zullen we het maar noemen. Een complot? Nee hoor…
Of is de auteur toch Dirk Hartman? De Dorpsgek bleek achteraf deze SS baron te zijn, ook onder “TlBAERT” actief. Maakt het wat uit? Ja, uiteindelijk wel.

Gerardje lijkt overigens van het toneel verdwenen. Hartman was dat al veel eerder, althans onder de mij bekende accountnamen.

reconstructie april 2017
update 20 april 2017Een gedachte over “Een complot van samenwerkend schorem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.