Trouwe gezellen

HISTORIA da ARTE


Bericht geplaatst op 18 juni 2014, vanwege de chronologie gedateerd op 4 juni 2013De gretigheid waarmee Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar voortdurend gebruik maakten (en nog maken) van hetgeen PVV schorriemorrie te melden had is zeer opvallend. Dat begon al in 2012 toen ik eerstgenoemde had geblockt vanwege spammen en het verspreiden van laster over Ed van Thijn.

Aangezien Eveline haar leugenpraat telkenmale weer herhaald, zoals gisteren, wil ik haar goede compagnon nog eens in herinnering roepen. Hij gebruikte mijn beeltenis, mijn naam en accountnamen (tibaert en filou_extra) en genoot volop haar sympathie. Ze wist donders goed wat er speelde, vandaar dat ik rustig kan stellen dat Eveline zich medeplichtig maakte aan de door hem gepleegde strafbare feiten. Ze toonde zelfs grote bewondering voor de man die al eens veroordeeld was voor criminele uitspraken op Twitter. Friedrich E., welbekend bij Femke Halsema. Zijn metgezel is Dirk H., wiens biografie over mij hogelijk gewaardeerd werd door Eveline.

Om het kort te houden enkele screenshots van juni vorig jaar ter reconstructie. Allereerst, wie volgt deze Dorpsgek?Schermafbeelding 2013-06-03 om 01.10.37 Schermafbeelding 2013-06-03 om 01.11.48 Schermafbeelding 2013-06-03 om 01.12.36 Schermafbeelding 2013-06-03 om 01.13.00Duits vinden Bataven verdacht. Eveline deelt die mening: “Weet je wie ook Duits schreef?”. Tot deze kring hoort Maastrichts braaksel dat me ook al jaren achtervolgt, echt iemand zum Kotzen. Verder hebben we nog het teer beminde vriendinnetje van Huib R. en Huib zelf. De grootste zwendelaar van allen. Een of andere fakeaccount blockt ie meteen, niet vanwege vuiligheid, die juist wenst hij niet waar te nemen:Schermafbeelding 2014-06-18 om 04.09.09Juist ja, rond die tijd zat “Gavi” achter een slotje en ging voort met mij te belasteren. Die taak had ze op zich genomen sinds die bewuste zaterdag in Maastricht. Het proces tegen Breivik was geopend in Oslo. Die vervloekte vrouwtjes Sjaakie en Eveline hadden niets beters in hun hoofd dan jacht te maken op Tibaert. Nooit vielen en vallen ze erop te betrappen dat ze eens nadenken, feiten onder ogen zien, discussiëren. En wee degene die hun pad kruist en hen niet welgevallig is. Die moet vernietigd worden. Een handelwijze die overeenkomsten heeft met die van Breivik. Je kunt je er niet tegen verdedigen, je kunt het slechts laten zien.Schermafbeelding 2014-06-18 om 04.28.12Ja, zeggen ze dan, ik wilde iemand doodschoppen. Hij bedreigt (onze) kinderen, moet ik met de regelmaat van de klok lezen. Het rolt ze o zo makkelijk uit de mond. Ze geloven hun eigen smeerlapperij onderhand en ze gaan maar door.Schermafbeelding 2014-06-18 om 04.41.37Schermafbeelding 2014-06-18 om 04.42.03Voor mij springt het meest in het oog hoe ongegeneerd over en weer “argumenten” worden overgenomen. De een noemt zich een soldaat van Wilders, de ander wenst Wilders niet te verplegen, als zich de situatie voor haar voordoet. Maar in het bestrijden van hun grote vijand Tibaert zijn ze het volstrekt eens met elkaar. Voor mij de conclusie, ik ben op de goede weg… Ik laat me niet in een hokje plaatsen, ik sta voor wat ik zeg en doe. Ik hoef niet te liegen en te dreigen. Het leeft veel makkelijker, denk ik, dan als je zo in de weer moet zijn om mensen te belasteren, kapot te maken, politieke tegenstander of niet. Het maakt voor mij tevens duidelijk hoe gemakkelijk fascistisch ingestelde geesten rijp gemaakt kunnen worden voor een ideaal, in het klein of in het groot.
 


 

 
En verder…


Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.