Een gevoelig stukAap – noot – mies, zouden die twee dat onder de knie hebben? Voegen ze woordjes aan elkaar zonder de draagwijdte te begrijpen? Lezen wat er staat en er vraagtekens bijzetten? Hebben ze nooit van gehoord blijkt hier. Tussen de regels doorlezen nog minder.

Volkomen begrijpelijk dat de man in kwestie roept dat hij “bewijs” heeft over mijn telefonisch stalken (let wel, hij beweert dat) en dat ik dat zou toegegeven hebben (ook weer volgens hem). Knettergek is dan de gevleugelde uitdrukking.

Met deze kennis bewapend verwondert me niets meer, wat die man uitkraamt. Net als Sjaakie omarmt hij nu ook Yollie. Raakt de man buiten zinnen als een vrouw bij hem opdoemt?  Stel je voor, die man is ooit wethouder van Amsterdam geweest. Wie durft nog te beweren dat het vroeger beter was? Amsterdam en ’68, laat me niet lachen en het was om te lachen.

Wayne Miller – A girl with her bike, Chicago, USA, 1946
bron


Ook het onderstaande is weer genoteerd. Een tweetal waarvan absoluut niets te verwachten valt en daarbij zijn ze nog door en door vals ook.Lees ook, eerder op deze dag: Sodemieter op griezels!

Griezels? Hier treft u vier griezels tezamen aan. Werkelijke griezels zo leert het vervolg van dit verhaal. Fascistische griezels…Dirk Hartman, Jacqueline Wouters, Eveline van Donkelaar en Huib Riethof.reconstructie april 2017

 

 

Een gedachte over “Een gevoelig stuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.