Sodemieter op griezels!

 

Erwin Blumenfeld
bron

Huib praat met Sjaakie. 

Inmiddels is Sjaakie al negen maanden in de weer. Het gaat een zware bevalling worden, niet honderden, maar duizenden tweets heeft ze aan en over Tibaert verstuurd. Dat is zeker haar beschermheer niet ontgaan, hij heeft haar hoogst persoonlijk bevrucht zelfs. U weet wel, vanwege de goede zaak. 

Beiden liegen dat ze barsten, maar daar mag je niets over zeggen. Ook over de gevolgen niet. Over regelrechte criminaliteit moet je zwijgen. Zo denkt een zich noemende historicus die een loopje neemt met de feiten. Juist dat laatste is goed om te weten. 

Zijn uitspraken over wat dan ook en zeker over wie dan ook kunt u rustig met een korreltje zout nemen. 


 
Stalken? Het is werkelijk om je te bescheuren. Lees die tweet van hem nog eens. Je vraagt je als je dat leest af, is die man wel goed snik? De grapjes van hem komen me de strot uit. Over “het bewijs” doet ie er het zwijgen toe, uitzitten de rit, is blijkbaar zijn devies.  
4 juni 2013Het vervolg op dit schoons: Een gevoelig stuk.

 
 
reconstructie april 2017
 
Een reactie op “Sodemieter op griezels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.