Sodemieter op griezels!

Erwin Blumenfeld


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdHuib Riethof praat met Sjaakie, hij verstaat haar taal, moet u weten:


“HELP, ik zie dat de beroepsstalkers van #tibaert in rijen van drie binnenmatrcheren zodra ik met Jacqueline praat. Sodemieter op griezels!” 

 


Inmiddels is zijn Sjaakie al negen maanden in de weer. Het gaat een zware bevalling worden, niet honderden, maar duizenden tweets heeft ze aan en over Tibaert verstuurd. Dat is zeker haar beschermheer niet ontgaan, hij heeft haar hoogst persoonlijk bevrucht zelfs. U weet wel, vanwege de goede zaak. 

Beiden liegen dat ze barsten, maar daar mag je niets over zeggen. Ook over de gevolgen niet. Over regelrechte criminaliteit moet je zwijgen. Zo denkt een zich noemende historicus die een loopje neemt met de feiten. Juist dat laatste is goed om te weten. 

Zijn uitspraken over wat dan ook en zeker over wie dan ook kunt u rustig met een korreltje zout nemen. Stalken? Het is werkelijk om je te bescheuren. Lees die tweet van deze klootzak in het kwadraat nog eens. Je vraagt je als je dat leest af, is die man wel goed snik? De grapjes van hem komen me de strot uit. Over “het bewijs” doet ie er het zwijgen toe, uitzitten de rit, is blijkbaar zijn devies. 

 
4 juni 2013</span

 
Het vervolg op dit schoons:

En verder:


Uitgelichte afbeelding: Erwin Blumenfeld – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.