De vlerk van Krapuul meldt…

Authors

 

Victor Brauner – Hommage à Marcel Duchamp, 1947)
bronSjaakie levert een mooi oud bericht aan. Stalken en snuffelen doet ze niet, beweert ze, maar ik ben haar wel dankbaar voor deze vondst…

screenshot 6 juni 2013


De datum in de tweet is het die het hem doet. Het was januari 2012, geen vuiltje aan de lucht voor wat later bleek de stompzinnige Krapuletjes, ze rekenden Sjaakie nog tot de hunne, links, SP, geen letter over Wilders en PVV. Alles wat uit die hoek kwam zei ze te verachten, daar wilde ze geen contact mee. Ik heb het haar meermaals voorgesteld, wissel toch eens van gedachte met ze, zo komen we verder. Ze weigerde pertinent.

Mensen die zich als maatstaf zien voor hun medemens zijn in wezen, is me inmiddels duidelijk, autoritaire naar het fascisme neigende personen. Daartoe reken ik die Vd Heuvel. Dacht ik eerst nog, grote mond, klein hartje, nee, die man wenst orders uit te delen. Niet dat hij grote kennis van zaken bezit over wat dan ook, ik heb er tenminste nooit iets van gemerkt, nee, hij weet wie goed of fout is. Op grond waarvan geeft hij niet prijs, het zal zijn instinct zijn. Met die mensen is het kwaad kersen eten als je het niet met ze eens bent. Je kunt slechts medelijden met ze hebben zolang ze niet in de positie verkeren daadwerkelijk te bevelen. Slagen ze hierin niet dan verworden ze snel tot verraders aan de zaak waarvoor ze zeiden te staan. 

Najaar ’12 begon het feest voor mij, Sjaakie en pedofilie. De PVV meute omhelsde dit Krapuletje terstond. Wat dacht die vieze pedo wel? En zo is het gekomen. Riethof en al die kleine geesten gingen voor de bijl. Geen woord maakten ze vuil aan haar liederlijkheid. Er voegde zich iemand in het spel waar zelfs de Krapuletjes niet van terug hadden, een heuse haatoma. Wat dat mens uitbraakte, dat deden zelfs Jeroen en Sjaakie haar niet na. 

Momenteel is het zo, ik zou zeggen vanzelfsprekend, dat HH als een product van mijn hand wordt gezien. Achterlijkheid alom. Voor alle duidelijkheid, de site Hollandse Hufters steekt mijlenver uit boven Krapuul, zeker wat integriteit en betrouwbaarheid betreft. De auteur van die site ken ik niet.


reconstructie april 2017 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: