De vlerk van Krapuul meldt…

Victor Brauner: Composition (1964)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdSjaakie levert een mooi oud bericht aan. Stalken en snuffelen doet ze niet, beweert ze, maar ik ben haar wel dankbaar voor deze vondst:

“Ik weet niet wie jullie zijn “hollandse hufters” maar ik acht jullie niet erg hoog en jullie weten vast wel waarom.”

Aldus de bestierder van de site Krapuul, Jeroen van den Heuvel. Onmiskenbaar de stijl van Krapuul, insinueren, verdacht tot monddood maken toe. Uit deze ene zin valt het al te destilleren. Het finale oordeel staat vast. Onder deze voorwaarden heeft hij, bleek later overduidelijk, zijn manschappen gerecruteerd. Vandaar de naam Krapuul, neem ik aan. Gajes was duidelijker geweest in Batavenland. Deze minne man weet zelfs niet dat het bij Hollandse Hufters” slechts om één persoon handelde. Treurig zo’n vent, die meent de dienst uit te mogen maken.


screenshot 6 juni 2013

 


De datum in de tweet is het die het hem doet. Het was januari 2012, geen vuiltje aan de lucht voor wat later bleek de stompzinnige Krapuletjes, ze rekenden Sjaakie nog tot de hunne, links, SP, geen letter over Wilders en PVV. Alles wat uit die hoek kwam zei ze te verachten, daar wilde ze geen contact mee. Ik heb het haar meermaals voorgesteld, wissel toch eens van gedachte met ze, zo komen we verder. Ze weigerde pertinent.

Victor Brauner: Hommage à Marcel Duchamp (1947)

Mensen die zich als maatstaf zien voor hun medemens zijn in wezen, is me inmiddels duidelijk, autoritaire naar het fascisme neigende personen. Daartoe reken ik die Vd Heuvel. Dacht ik eerst nog, grote mond, klein hartje, nee, die man wenst orders uit te delen. Niet dat hij grote kennis van zaken bezit over wat dan ook, ik heb er tenminste nooit iets van gemerkt, nee, hij weet wie goed of fout is. Op grond waarvan geeft hij niet prijs, het zal zijn instinct zijn. Met die mensen is het kwaad kersen eten als je het niet met ze eens bent. Je kunt slechts medelijden met ze hebben zolang ze niet in de positie verkeren daadwerkelijk te bevelen. Slagen ze hierin niet dan verworden ze snel tot verraders aan de zaak waarvoor ze zeiden te staan. 

Najaar ’12 begon het feest voor mij, Sjaakie en pedofilie. De PVV meute omhelsde dit Krapuletje terstond. Wat dacht die vieze pedo wel? En zo is het gekomen. Riethof en al die kleine geesten gingen voor de bijl. Geen woord maakten ze vuil aan haar liederlijkheid. Er voegde zich iemand in het spel waar zelfs de Krapuletjes niet van terug hadden, een heuse haatoma. Wat dat mens uitbraakte, dat deden zelfs Jeroen en Sjaakie haar niet na. 

Momenteel is het zo, ik zou zeggen vanzelfsprekend, dat HH als een product van mijn hand wordt gezien. Achterlijkheid alom. Voor alle duidelijkheid, de site Hollandse Hufters steekt mijlenver uit boven Krapuul, zeker wat integriteit en betrouwbaarheid betreft. De auteur van die site ken ik niet.


Uitgelichte afbeelding: bron – Ingevoegd: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.