Geilen op dode kinderen

Saul Leiter


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdSprakeloos, met stomheid geslagen ben je als je dit leest. Dan kun je toch nog slechts roepen, wat een schorem. Ze zegt dat tegen een kerel die ooit zei “hij heeft er letterlijk een broertje aan dood”. Ook die Eveline van Donkelaar weet wat er ooit gebeurd is en durft zelfs te beweren dat ik kinderen bedreig. 

Ik zeg nu even niets meer… Realiseer u wel, zo gaan fascisten te werk, letterlijk over lijken gaan ze. 
De tweet over die jongetjes heeft ze verwijderd. Onder “zijn eigen familie” komt dit te voorschijn:

Deze vrouw is door en door goor en verdorven. Volslagen idioot en eigenlijk druk ik me dan nog vriendelijk uit. Nu zoveel jaren later terugkijkend wordt me pas goed duidelijk met welke nare bende ik te maken had. Zeg maar de Krapuul sekte. Wat een droefgeestig en armzalig zooitje ook. Asociaal tot op het bot.Update 20 april 2017


Uitgelichte foto: Saul Leiter – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.