Kogel komt van links

Calumet and Hecla Mine shaft No. 2 – Michigan (c.1906)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdEen kleine kroniek van de lotgevallen van Amsterdamse Sjaakie. 

Ze omringt zich met de crème de la crème uit het internetwereldje, stuk voor stuk mensen die in de reeële wereld allesbehalve serieus worden genomen en aan wier verstandelijke vermogens ten zeerste getwijfeld mag worden. Psychopaten? Zie maar: Huib Riethof, Sandra Strieker, Dirk Hartman en E.W. de Vlieger. Of zijn het doodordinaire fascisten? Dat laatste ligt zelfs nog meer voor de hand.

Gevolg van haar activiteiten, Tibaert kreeg bezoek van recherche uit de Randstad. Het was een aangename en zeer verhelderende ontmoeting. Zo ben ik weer wat wijzer geworden over het opereren van de politie. Serieus, gedegen, slim. Ga er maar vanuit dat genoemde kloothommeljes prachtig voer voor ze zijn.https://twittertl.files.wordpress.com/2013/06/466ed-schermafbeelding2b2013-06-052bom2b02-15-49.png?resize=555%2C397
Helaas, dit aangekondigde bericht is dankzij Ina, u weet wel, verdwenen. Mij benieuwd het nu wat ik toen geschreven had. Psychopaten…
Daar is ie weer: antisemiet. Wie zegt het? Een ontkenner van de Shoah? In ieder geval iemand met grote bewondering voor de SS. Van die haatoma krijgt hij maar niet genoeg. Hij gebruikt haar op zijn geheel eigen fascistische wijze, de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Geen argument, slechts het voeren van een hetze staat voorop. Overigens, onderling vertonen die twee bijzonder veel politiek-ideologische overeenkomsten. Israël is als zo vaak ook hier de lakmoesproef.


Wat anders. Na het hacken door Tibaert van een FB account, aldus Sandra Strieker, komt nu dit aan bod: 


 

 

Uitgelichte foto: Michigan – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.