Kogel komt van links

Authors
Calumet and Hecla Mine shaft No. 2 – Michigan c. 1906
bronEen kleine kroniek van de lotgevallen van Amsterdamse Sjaakie. Ze omringd zich met de crème de la crème uit het internetwereldje, stuk voor stuk mensen die in de reeële wereld allesbehalve serieus worden genomen en aan wier verstandelijke vermogens ten zeerste getwijfeld mag worden. Psychopaten? Zie maar: Huib Riethof, Sandra Strieker, Dirk Hartman en E.W. de Vlieger. Of zijn het doodordinaire fascisten? Dat laatste ligt zelfs nog meer voor de hand.

Gevolg van haar activiteiten, Tibaert kreeg bezoek van recherche uit de Randstad. Het was een aangename en zeer verhelderende ontmoeting. Zo ben ik weer wat wijzer geworden over het opereren van de politie. Serieus, gedegen, slim. Ga er maar vanuit dat genoemde kloothommeljes prachtig voer voor ze zijn.


https://twittertl.files.wordpress.com/2013/06/466ed-schermafbeelding2b2013-06-052bom2b02-15-49.png?w=555&h=397


Helaas, dit aangekondigde bericht is dankzij Ina, u weet wel, verdwenen. Mij benieuwd het nu wat ik toen geschreven had. Psychopaten…Daar is ie weer: antisemiet. Wie zegt het? Een ontkenner van de Shoah? In ieder geval iemand met grote bewondering voor de SS. Van die haatoma krijgt hij maar niet genoeg. Hij gebruikt haar op zijn geheel eigen fascistische wijze, de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Geen argument, slechts het voeren van een hetze staat voorop. Overigens, onderling vertonen die twee bijzonder veel politiek-ideologische overeenkomsten. Israël is als zo vaak ook hier de lakmoesproef.
 


Wat anders. Na het hacken door Tibaert van een FB account, aldus Sandra Strieker, komt nu dit aan bod:


reconstructie april 2017
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: