Anti Tibaert

Jill Freedman: A sheepdog guarding a flock on Fair Day in Drumkeeran County Leitrim, Ireland,1973


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdWat je verder ook vindt van de praktijken van de SS baron Hartman, hij blijkt de perfecte stalker te zijn. Steeds op het juiste moment springt hij je vanuit het niets om de hals of staat zijn lievelingen terzijde. Alle middelen die hij kent worden ingezet. Een ding begrijpt hij alsmaar niet, hoe contraproductief dit alles voor hem en zijn schaapjes is. Zelf hoef ik maar achterover te leunen om te laten zien wat hij uitspookt met welk resultaat. Juist daarom is het me te doen. Fascisme…

Duidelijk is nu wel na een maand activiteit dat De Dorpsgek zijn product is. 


 
 
 

 


Die zielige en ietwat dommige Mia begrijpt het niet helemaal, maar ze is meteen van de partij. Wie gaan volgen? 

Zijn adoratie voor Adolf steekt hij niet onder stoelen of banken. De geschiedenis van de SS kent hij als zijn broekzak en bewondert ze. Van zijn Volksmacht Nederland hebben we niets meer vernomen. Hij zal wachten totdat hij zijn tijd gekomen acht.
 Nog enkele plaatjes van de Dorpsgek zelf, die begon als TlBAERT met als avatar mijn beeltenis. Bepaald een gore smeerlap die zoiets doet, een geboren stalker als het ware. 

ps

Grappig hoe hij reageert op een simpele constatering, zijn stalkaccount bleek plots leeg en op zwart:

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.