Onzin zegt de man

Fabian Bürgy: Metronom des Todes (2014)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdDe grote intellectueel Huib Riethof, de man van het bewijs voor stalk-telefoontjes en fake-accounts, doet een boekje open over een door en door integer iemand. Onzin zegt de man… Welke onzin blijft in het duister, zoals zoveel van en over deze möchte gern ex-wethouder.
Wat jammer toch voor die Huib, wil een graantje meepikken om iemand belachelijk te maken. Zo doorzichtig allemaal. Niemand neemt hem blijkbaar nog serieus. Wat wil die man uiteindelijk? 


Riethof had het ooit als historicus zijnde over gelul en onzin. Nooit hebben we een vervolg of onderbouwing gezien op deze vermetele uitspraak. Op bewijs, dat er niet kan zijn, wacht ik overigens nog steeds.


Uitgelichte afbeelding: Fabian Bürgy – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.