Niet te geloven

Meisjes aan het Salacak strand bij Istanbul (1957)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdU kende Tibaert nog niet? Volgens dames met een door en door sociale instelling, zeer begaan met de slachtoffers van een onmenselijk systeem weten welk gevaar van hem uitgaat. Lees maar, niet te geloven dergelijke stompzinnigheid. 


Kijk, onze schattebout Eveline gelooft het maar al te graag. Maar wat eigenlijk? Ze is helaas zo bezeten door haat, blind van haat is misschien beter uitgedrukt, dat ze niet meer kan waarnemen wat er staat, de context niet kent en alles uitlegt zoals het in haar kraam past. Ook hierin verschilt ze niet van haar sister in crime, maar zeker ook niet van het fascistisch gespuis dat op internet zijn zegenrijk werk doet voor Wilders.

Kom maar op dames, verklaar jullie nader. Waar staat iets onoorbaars van Tibaert? Dat moet toch niet zo moeilijk zijn om aan te geven:

Pinterest

BIJLAGE: originele tweets

 

Niet in de lijst van Wouters:

  21 May 2013More
Wordt het niet hoog tijd dat de NAW gegevens van een aantal figuren bekend worden? >

  21 May 2013More
Wordt het niet hoog tijd dat de NAW gegevens van een aantal figuren bekend worden? > – 3Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.