Tibaert is zo dom

Leopold Carl Müller (1834-1892): Portret van een Bedoeïen meisje


Toegevoegd op 14 juli 2017 en terug gedateerdGelukkig voor links en rechts is er Sjaakie. Ze zoekt alles wat haar verdacht lijkt tot de bodem toe uit, van Demmink tot Tibaert. Onbegrijpelijk dat de door de wol geverfde redacteuren (of zijn het journalisten) van de site Krapuul dit niet meer op zijn waarde weten te schatten. 

Sjaakie haalt boven tafel wat ik al vergeten was, ze weet dat ik bewust data weglaat en ze weet waar mijn persoonsgegevens opgeborgen zijn. Uiteraard weet ze ook wie ze publiceerde, Friedrich Eckhardt, veroordeeld crimineel woonachtig in Rotterdam. 

Sjaakie staat boven de partijen, ze is het levend bewijs dat een harmonisch samenlevingsmodel denkbaar is onder de bezielende leiding van een Leider, het SPVV model. Logisch toch dat ze nu beweert dat ze van Tibaert geen contact met PVV’ers mocht hebben. Niet dat Tibaert dat zou durven beweren, hij is zelfs wars van verbieden. Waarschijnlijk verwart ze onbewust Tibaert met het klimaat dat bij Krapuul heerst omdat ze geen nestbevuiler wilt zijn. 

Jammer genoeg weet ik niet meer waar dat 2009 op zou moeten slaan, haar maatjes bij Krapuul hebben er zorg voor gedragen dat het betreffende materiaal verdwenen is, daarmee op hun beurt hun dankbaarheid betuigend aan Sjaakie. 

Wat je ook over Sjaakie mag beweren, dom is ze niet. Nee, fascisten zijn niet dom, ze weten wat ze willen en de rekening krijgen anderen gepresenteerd. Zie Sjaakie, zie Krapuul.


Zou Sjaakie werkelijk niet beseffen dat de fake accounts aan Tibaert gericht vermoedelijk uit dezelfde koker stammen van die waarmee zij lastig gevallen wordt? Dat weet ze heus wel, zo dom is Sjaakie toch niet? Zie maar hoe ze mijn NAW gegevens weet te verspreiden.

Toch nog dit. Het portret van het meisje hierboven symboliseert alles waar mensen als Sjaakie wars van zijn. Het drukt innerlijke beschaving uit, daarvoor moet je niet bij crapuul wezen. Die vernietigen ook al beweren ze begaan te zijn met het lot van anderen. Ze bewijzen in daad en schrift dagelijks het tegendeel, ze blijken niet anders te kunnen omdat ze geen tegengeluid, geen tegenstem tot zich laten doordringen, omdat ze geen lering wensen en kunnen trekken uit het verleden. Hun beschaving is die van uit de klei getrokken Bataven.


Enkele uren later, de baron richt het woord aan zijn alter ego, maar ook aan zijn vriendinnetjes Jeky en Sjaakie. Verder aan Swiebertje. Wie zou achter deze fake schuilgaan? Hartman himself wellicht?
Van Cas hou ik nog steeds bier tegoed, maar dat is een ander verhaal.


Leopold Carl Müller – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.