Stalking en mobbing

Oriol Maspons: Civil Guards in Cadaqués (1952)
Aan de lopende band worden tweets van mij vervalst via een RT, wordt mijn beeldmerk misbruikt via fake accounts, worden mensen lastig gevallen die met mij communiceren, enz. enz. Het grappigst van al, mensen worden gewaarschuwd voor Tibaert. Waarom is me een raadsel. Zolang mensen geen valse beschuldigingen uiten aan mijn adres, niet schelden of vervelende spelletjes spelen, zijn ze van harte welkom. Tibaert betoont steeds zijn gastvrijheid totdat er misbruik van gemaakt wordt.Opvallend stil was het afgelopen weekend. Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar bleken achteraf absent. Sedert afgelopen avond is Jacqueline weer present, nu achter een slotje. Haar twee andere accounts houden zich vooralsnog rustig. Ook Eveline was weer terug.

Voor wie het nog ontgaan mocht zijn: 
@jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam

 

TIBAERT ZOEKLIJST 23 JUNI – 1 JULI 2013

TIBAERT TWEETS

 

Na welgeteld 8 maanden weet Jacqueline Wouters mijn account, bestemd voor cultuur, nog niet juist te spellen. @Grimbaert, speciaal gemaakt om mensen te plezieren met info over muziek, architectuur en beeldende kunst. Zaken waar ik nu niet aan toekom omdat ik persé iets wil verduidelijken hoe fascisten hun gangetje op Twitter kunnen gaan.

 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.