Mens scheer je weg…

Hans Schärer: Nur lachende Zuschauerinnen im Zirkus (1971)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdDe brutaliteit van deze oma is onbegrensd, is mijn indruk: 

“Mensch scheer je weg, je was er niet bij en jouw tibbie is een narcistische jokkebrok. Block”.


Ze zegt dit tegen een dame,  een werkelijke dame, een hardwerkende dame die ik later persoonlijk heb leren kennen. We vertrouwen elkaar en dat schept een hechte band. De zich als lieve oma presenterende Eveline bedriegt de kluit waar het maar kan en duldt geen tegenspraak. 

Dankzij Tibaert heeft ze het maar druk om iedereen op de hoogte te brengen dat ik niet deug. Met welk doel? In ieder geval kan ze over steun niet klagen, deze grofgebekte vrouw. Optimale steun ontvangt ze van crapuul in de persoon van Dijstelberge die enkele maanden later mijn spullen als sneeuw voor de zon deed verdwijnen via Google. Ze had zich in het auteursrecht verdiept meldde ze nog. Jaja, Bataven hebben overal een mening over en kennis van. Daar kom je niet tegenop.

Wederom een voorbeeld hoe oma Yollie tewerk gaat afkomstig uit die verdwenen blogspot aan de hand van screenshots. 
 


 Uitgelichte afbeelding: Hans Schärer – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.