Een afspraak…

Hans Schärer: “Madonna” (1976)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdIets dat voor mij onbegonnen werk is, steeds een mededeling doen als er een leugen of als er smaad over mij verspreid wordt. Dan is echt het einde zoek. Wat ik tegenkom registreer ik als middel tegen het verdonkeremanen, met in het achterhoofd een mogelijk juridische procedure, maar ook als waarschuwing voor derden, zie wat deze mensen uitvreten. 

Echter, als bij alles, fascisten zetten de zaak op hun kop. Hier volgt een voorbeeld van een walgelijk pamflet boordevol verdraaiingen, leugens, laster en wat er zoal meer aan te pas komt om iemand monddood te maken, te vernederen en meer van die schunnige zaken, waar ik me verre van wil houden. 


De auteur van het pamflet stuurt het volgende de wereld in. Een afspraak…


 


Je kunt het als de optimale truc zien om de kluit te belazeren en goedgelovigen zand in de ogen te strooien. Mensen die wijs zijn zetten vraagtekens bij wat er te lezen valt, helaas is dat een minderheid leert de ervaring. Nu ik dit zo terug zie bedenk ik dat de handigste methode is haar epistel in kleurtjes weer te geven. Regelrecht bedrog in rood bijvoorbeeld, omkeren van feiten geel en haar visie, zo zullen we het maar noemen, in het blauw. Eens kijken of dat gaat lukken. Nee, niet echt. Maar goed het geeft een indicatie. Nog maar een kleurtje toevoegen, groen voor het gedeelte dat volledig op haarzelf van toepassing is. En wat te zeggen over de rest van dit suggestieve pamflet? Eigenlijk is er geen beginnen aan. Maar goed…


Writing and more

Berichten van alledag, voornamelijk over de gezondheidszorg, politiek, gastcolumns en niet literaire rariteiten uit eigen en andermensch’s brein

ZONDAG 5 MEI 2013

Bevrijdingscadeau & laatste update

Op deze dag, mijn verjaardag en Bevrijdingsdag geef ik mijzelf een noodzakelijk cadeau
Na 6 maanden zwijgend het getreiter naast mij neer te hebben gelegd als zijnde zielig, heb ik mijzelf een pagina op mijn blog cadeau gedaan.
Om het verhaal te vertellen van een erg naar en gefrustreerd mannetje met een enorm probleem.
Even terug in de tijd. Ik woon hier nu drie jaar vanwege mijn kleinkinderen en mijn dochter vond vorig jaar dat ik me meer moest aansluiten bij de mensen uit dit dorp. Maar Maastrichtenaren zijn niet zo vriendelijk en nog minder toegankelijk, dus dat koste wat moeite.
Op Twitter werd ik geconfronteerd met mensen uit de buurt die zogenaamd ‘fascisten bestrijden’.  Met A.S en zijn vrouw maakte ik een afspraak. Ik bleef eten. Het is moeilijk praten met iemand die geen andere mening dan alleen de zijne toestaat. Maar toch terug gevraagd en hen een keer uitgenodigd om iets mee gaan drinken. Je gaat altijd uit van het positieve, nietwaar?
Zijn echtgenote is een aardige vrouw die in gezelschap van haar man nooit aan het woord komt. Een vrouw naar mijn hart eigenlijk, actief bezig  met kinderen met een handicap. Een vrouw die haar man maar ‘laat’ zoals ze niet echt vrolijk verklaard. Maar die ook geen enkel idee heeft van wat haar echtgenoot allemaal uitspookt op het internet. En die door pvv-ers bespot wordt,  ik hoop dat ze dat allemaal niet leest.
Ik vroeg hen beide om koffie te gaan drinken in de binnenstad, Fons kwam dan alleen. Hij wil duidelijk geen aandacht delen. Het verloop van de laatste keer staat op een blog. Donders was hij, giftig kwaad! Dat ik zijn Leers had durven aanspreken. En aangezien ik dat op een prettige doch directe manier had gedaan was ik stomverbaasd. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden: ik heb alle drankjes betaald en ben snel opgestapt.
Al eerder had Fons blijk gegeven van het verkondigen van het enig zaligmakende geloof, het zijne, met als toppunt van wijsheid: Fons!
Hij weet alles beter, corrigeert mijn Nederlands, mijn kennis van fascistisch Spanje, van de politieke wereldgeschiedenis gezien met een bredere blik dan die van hem. Hij corrigeert mijn beeld op het Jodendom, blijkt fel anti-zionist en is doorgedraaid anti-Joods en ongenuanceerd pro-Palestijns. Hij legt mij uit wat er mis is met Joden, ik word er misselijk van. Ik probeer uit te leggen, maar HIJ duldt geen tegenspraak. En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat hij alleen de pvv en of fascisme bestrijdt. Helaas, hij gebruikt hen.
Iedereen kan begrijpen dat het in zijn straatje past om mij als fascist weg te zetten om nog enigszins zijn vege lijf te redden. Hij twittert zijn frustraties en schrijft hele nachten aan zijn haat blogs. De nare pvv ploeg moet er om lachen heb ik begrepen. En andere Tweeps worden vanwege tweets over Demmink of zijn haatblogs ook weggezet als fascisten en pvv-ers. Sommigen betalen hem met gelijke munt en geven hem lik op stuk, ik heb wel andere dingen te doen. Ik waarschuw andere mensen per DM om zijn vrouw met rust te laten maar zelfs dát blijft maar reacties uitlokken van hem.
En zo “documenteert” hij alles van zijn tegensprekers,  vooral vrouwen. Ik ben niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste, de hoeveelheid  bezoeken van deze  blogpagina van 3 minuten of langer getuigen daarvan
Ondertussen copypaste hij hele nachten lang tweets van voor hem geblokkeerde accounts en zet die op zijn blogjes, voorzien van woeste commentaren; elke Dm is tegen hem gericht, elke verdwenen volger is de schuld van anderen. Mensen durven hem niet meer te blokkeren uit angst voor represailles. Veel vrouwen moeten ’s nachts een slotje op hun account doen om dat te voorkomen. Dan zet de onverlaat zijn bloglinkjes zogenaamd anoniem onder mijn blogs die ik gelukkig modereer en aldus de laster op tijd kan verwijderen.
Ondertussen reageer ik al een half jaar niet meer op de drammer, ik blokkeer zonder pardon iedereen die mij belastert, logisch toch? Ik lees dus ook zelden of nooit zijn smakeloze blogs. Behalve als ik er attent op word gemaakt en dan nog niet altijd. Zijn persoonlijke vetes zijn niet de mijne.
Dat maakt hem zo woest blijkbaar dat hij mijn persoonlijke gegevens overal verspreid; iets waarvoor ik zelfs het bureau voor rechtshulp moest inschakelen. Ik schrijf niet voor niets onder pseudoniem, hoe lastig dat ook vaak is.
Mijn kinderen worden geconfronteerd met zijn smaad en lasterverhalen op het internet, het belemmert hun VRIJHEID en het moet nu gewoon stoppen!!!!!
Het zijn misselijk makende praktijken. Ik heb mijn hele leven gevochten voor de vrijheid van anderen. En nog steeds. Dit doorgewinterde getreiter moet ik helaas bestrijden, het is van het laagste allooi. Ik heb veel meegemaakt maar dit nog nooit.
— Fons, ik eis dat je alle blogs en of delen daarvan  en verwijzingen naar mij met welke naam dan ook NU van je blogs verwijdert, ook als hashtag. En dat je mij en mijn kinderen vanaf NU met rust laat. En dat je je laat behandelen voor wat ik als psychiatrisch verpleegkundige toch wel een nare persoonlijkheidsstoornis durf te noemen. Tevens blijk je een pathologische leugenaar te zijn die continue projectiegedrag vertoont. Zoals de dronkenlap die zegt dat een ander dronken is maar hij niet. Hetgeen allemaal in een ziektebeeld zou kunnen passen.
Sterke vrouwen trekken je duidelijk aan maar je kunt er niets mee, laat hen met rust en gebruik je media (bij jou niet echt sociaal) om met je maten van gedachten te verwisselen.
Ik heb het volste recht en zelfs de plicht om dat van je te eisen. Ik had dit schrijven ook in je brievenbus kunnen doen of aangetekend kunnen laten bezorgen. Maar aangezien je de laster en smaad over mij op je blogjes produceert doe ik eenmalig hetzelfde. Een afschrift hiervan gaat wel naar het bureau voor rechtshulp.
Ik hoop je nooit meer te zien Fons en nog minder van je te horen.
Ik heb gezien in een van je denigrerende blogs dat je jezelf een minkukel noemt, ik zou zeggen dat het nog wat zwak is uitgedrukt.–
@Gavi Mensch
Maastricht,
5 MEI 2013
NB All rights reserved 2013 en ©!  
Van reproduceren zonder toestemming wordt deze keer aangifte gedaan! Vandaag bericht ze dit:


Schermafdruk 2018-03-16 17.38.32Boven haar stukje staat ‘& update’. Waar het op slaat weet ik niet. Voorts een linkje over stalking. Als ik haar was zou ik het maar goed ter harte nemen: de straf en de ziekte. Stalken doet ze v.w. mij betreft al sinds september vorig jaar. 

Ben ik toch gestoord? Mij is niet bewust dat ik met een mannelijk geslachtsdeel in de weer ben op internet en, vraag ik me af, zijn er meerdere van die geslachtsdelen? Wel kan ik me herinneren dat deze zorgzame vrouw me aan de telefoon toebeet: “LUL…!!!” En toen werd het stil.

Het tweede linkje, dat ze later toevoegde, duidt erop dat ze aangekomen is in de kring van fascisten. Daar was ik al bang voor, net als bij Sjaakie. Ze heeft haar opereren nauwlettend gevolgd, weet ik, en daaruit haar lering getrokken. Slim is, Yollie, zoals ze zich ooit op internet noemde. Een mooi span, Sjaakie en Yollie. Ze lopen allebei de deur van het politiebureau plat, heb ik begrepen.

Eveline van Donkelaar, een voor jou toch simpel te beantwoorden vraag, waar staat op mijn weblog een leugen over jou? Waarom zet je dat blogbericht betreffende mijn zoon niet terug, waarvan je durft te beweren dat het niet bestaan heeft? Waarom ging je op een abnormale wijze ruzie met me maken toen ik het AD duidde als een nette Telegraaf? Hoe schaamteloos ben je wel niet mij in een kwaad daglicht te stellen betreffende joden en zionisme? Over Duitsland weet je niets en je noemt het verdacht als ik Duitse media raadpleeg. Werkelijk grotesk. Je kennis over wat dan ook is uiterst beperkt, je beseft dat en je frustraties, juist ja, die projecteer je op anderen, die je n.b. ter wille wilden zijn. Waarom schold je me uit voor lul, terwijl ik het opnam voor een vrouw, die diep gekwetst was door een of andere smeerlap? Een jood, waarmee ik altijd fijn contact heb onderhouden en waartoe ik me om meerdere reden aangetrokken voel, werd door jou als een min kereltje weggezet. Weet je nog, bij jou thuis? Moet ik werkelijk nog meer uit de school klappen, over e-mails bijvoorbeeld, die je aan mensen stuurde met laster en smaad over mijn persoon, heb ik begrepen?

Wat zei je ook alweer, toen je dit spel tegen mij gericht begon? Van mij kun je niet winnen…. Het klonk als ik maak je kapot. Het bovenstaand epistel was een stap in de door jou gevoerde strategie. Je bent een volleerde intrigante en de vleesgeworden fascist in een persoon. Voor mij persoonlijk ben je een lastige onbenul, die me de nodige schade heeft berokkend. Een vrouw die ik verfoei. 

Ook dit, heb je je werkelijk nooit afgevraagd hoeveel schade en schande je mogelijk je familie hebt berokkend, terwijl je mij dat in de schoenen wilt schuiven? 

Het moet zeer tragisch voor je zijn, dat juist in dat door jou zo verafschuwde Maastricht, met vooral veel achterlijke bewoners volgens de door jou geventileerde opvattingen, je iemand tegen het lijf bent gelopen die niet met zich liet spotten. Een gewone, eenvoudige ziel, die graag mensen ten dienste wil zijn. Juist dat begreep en begrijp je niet. Dat zegt alles over jou.

Er volgde na dit pamflet nog veel meer van Eveline alsof ze zichzelf wilde overtreffen in haar schunnigheid. Lees bijvoorbeeld “Een sterke vrouw”, met o.a. een verwijzing naar de Duitse auteur Helga Novak. 
 


 

 
En verder…


Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.