Misverstanden, gewild en ongewild

Antoni Arissa: Lucha eterna (lutte éternelle) (c.1928-30)


Toegevoegd november 2017 en terug gedateerdEen reconstructie d.m.v. van screenshots van een bewaard gebleven berichtJe ziet het mijlenver aankomen, warhoofden die er niets van begrijpen en toch o zo graag willen bemiddelen voor de lieve vrede. Daar komen slechts brokken van. Dezer dagen betrok iemand die zich “onderzoeksjournaliste” en “wereldverbeteraar” noemt mij bij gedoe rond SPKAbuse. Aangezien ik graag voor mezelf de legpuzzle rond wil hebben, in dit geval hoe kwam dat SPKAbuse aan een foto, waarop iemand figureerde als mogelijke pedofiel, een foto uit m’n blog, op haar gereageerd.

Voor mij ligt de relatie met Dirk Hartman voor de hand. Al in 2011 seinde hij die SPKAbuse mensen in, die hij blijkbaar al langer kende. Aangezien ook SKPAbuse werd genoemd in de tweets van die “onderzoeksjournaliste” vroeg ik haar om enige opheldering. Binnen twee tweets had ik al in de smiezen dat ze er niet veel van snapte. Ze vroeg me of ze Dirk Hartman mocht benaderen. Ja, waarom niet?

Steeds weer geduld betrachtend tijdens een DM sessie met haar heb ik vervolgens nog maar eens een blogje gemaakt, “oude screenshots”, beetje met de gedachte een verstandig mens heeft aan een half woord genoeg. Eigenlijk wist ik toen al beter. Ach, ze zal niet van kwade wil zijn, maar o wat richt onbegrip en regelrechte domheid veel onheil aan. En steeds zitten de werkelijke smeerlappen op het vinkentouw.

Weest gerust, ik begin geen nieuwe ronde. Een beetje alle partijen zijn de revue gepasseerd, alle met een gemeenschappelijk kenmerk, leugen en bedrog. Om van bedreigingen, smaad en laster maar te zwijgen. Mensen die hier geen kennis van willen nemen, het niet willen begrijpen kan ik niet verder helpen. Ik ben geen profeet, missionaris of zendeling. Ze zoeken het maar verder uit, denk ik dan.

Mijn laatste DM bericht aan onze “onderzoeksjournaliste”: “Ga morgen aan de slag met m’n blog. Ben bang dat de misverstanden zich anders opstapelen…;-) Gewild en ongewild…;-) Vanuit die gedachte is het blog ontstaan.” Boven ziet u het resultaat. Zeer positief… Dom is een beter woord. Ik zet er een punt achter.

Ter illustratie, ook vandaag. Zo gaan hufters te werk, ook die van links: “de glanzende parel in de TL“. Nee, aan een nieuwe ronde begin ik niet, maar omdat die Hartman er nadrukkelijk om smeekt zal ik dezer dagen al zijn smeerlapperij van het afgelopen half jaar op dit blog reproduceren. Wat een goor manneke.

 


Het huidige profiel van @50tintenrood, actief op Twitter was ze vanaf halverwege mei tot half juli 2013. Als toevoeging nog, tweets van mij waarin haar naam genoemd wordt, via Twitter search:

 


 

17 mei 2013

– Je zult maar kaal zijn cc
Vertrouw maar op Sjaakie. Ze lost deze puzzle in een handomdraai op. Zie Demmink. Dat wordt nog lachen.;-) cc
– @private_eye1 Er dient te staan: JULLIE SPOREN NIET…> Je spoort niet!!!!! ”


10 jul. 2013

Mag ik je wat vragen? M’n naam dook nl bij je op. Om eerlijk te zijn, ik weet niets van je, jij blijkbaar wel over mij…;-)
Wat is er aan de hand? Met dat SKPAbuse heb ik overigens nog een appeltje te schillen… Groet!
Goedemiddag… Ik zet net de computer aan en val gelijk steil achterover…;-) Ga het eens allemaal op m’n gemak bekijken.
Even voor het gemak. Ik ga je volgen, als je het ook terugdoet kunnen we via DM contact onderhouden zonder lastig gevallen te
worden…;-)
Fijn, afgesproken…;-) Ga nu even wat anders doen, met je goedvinden. Dan pak vanavond weer de draad op…


12 jul. 2013

Dit is mijn laatste tweet aan jou. Je DM’s liggen vast. Hou daar rekening mee…

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.