Hondsbrutaal

Erich Salomon: Boat to Ellis Island, New York (1930)


Toegevoegd op 11 juli 2019 en terug gedateerdSteeds op zoek naar echte kerels komt Yollie steeds bij de verkeerde uit. We kennen het mechanisme, elke ex lijkt op de nieuw verworven partner en steeds gaat het mis. Rare mensen, ze leren het nooit, maar uiterst vervelend als je er mee te maken krijgt zoals ik in dit geval. Ongetwijfeld levert ze wel door haar gedrag prima illustratie-materiaal over de autoritaire, fascistische persoonlijkheid op. In die zin zeer leerzaam.


 
14 jul. 2013

Nog eenmaal die hondsbrutale stalker en smaadschrijver laten zien, hij vraagt er om: en dan naar bed

 
14 jul. 2013

kappen met die gast, je krijgt er last van.


 14 jul. 2013
LOL die gare kip. Die is geen toetsaanslag waard.


 14 jul. 2013
Ja maar hij zoekt blijkbaar ruzie.Als antwoord op 
Jaja. Eveline levert betrouwbare info… Zou het? RT : Ja maar hij zoekt blijkbaar ruzie.

01:34 – 14 jul. 2013 14 jul. 2013
Als antwoord op 
Beste rare haan. Mensen persoonlijk aanvallen is laster en stalken. Ziek. Doe eens niet.


 14 jul. 2013
Als antwoord op 
Als je echt een punt hebt, dan is jijbakken en vingerwijzen niet nodig.

 
14 jul. 2013

weltrusten had ik al gezegd, een slaap lekker en sweat dreams voor jullie er boven op. tnx ;-/


 14 jul. 2013
slaap lekker 🙂

Einde van gesprek

 

 
Het doorzoeken op Tweet-data levert meer stof op.Er valt achteraf heel veel te ontdekken van wat dit fascistisch loeder zich durfde te permitteren. Bijna dagelijks krijg ik de indruk vielen dergelijke demonstraties van leugen en smaad te fabriceren. Met haar hetze was ze het vorig najaar begonnen. Het kan bijna niet anders of dit is haar tweede natuur.

Zoeken bij Twitter op combinatie van namen geeft onthullende resultaten, zo valt het spel van deze ras-intrigante achteraf wel min of meer te reconstrueren. De betrokken kerels kende ik overigens niet, nooit enig contact mee gehad. En wat zijn ze goed in beeld over mijn persoon. Een voorbeeld nog, een maand later, inhakend op de combinatie @gavimensch @snebbert:Bij het plaatsen van dit bericht zie ik een recente RT van deze anonymus, die me overigens geblokt heeft, vol gedegen informatie:Nog een andere invalshoek:


Uitgelichte foto: bron – Ingevoegd: Popeye – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.