Nazipraktijken, Mengele…

Meppen, liefde met gevoel?


Toegevoegd op 16 juni 2019 en terug gedateerd

 

mazelen @Tibaert
 Geef eens wat literatuurverwijzingen. Dan kunnen we wellicht verder praten… RT : Ik ben opgegroeid met de nazi ellende en Mengeles experimenten. En de dwang!
 
Tja, dit kan echt niet. Nazipraktijken, Mengele… Dit vereist onderbouwing. > cc
 
Geef liever eens, al is het maar voor eenmaal, behoorlijk antwoord… cc RT : Dwang! > More than 400,000 people were sterilized against their will, while 70,000 were killed under Action T4, a “euthanasia” program.
 
 

Wat deed Mengele ook al weer, zware metalen inspuiten in baby’s? Dupuis: verplicht inenten tegen mazelen via
20:33 – 13 jul. 2013Opgegroeid met de nazi ellende en Mengele’s experimenten en geboren in de vijftiger jaren. Dat vereist nadere uitleg. En er was dwang. Je kunt wel gaan speculeren over haar jeugd en wat ze heeft moeten doorstaan, maar daar schiet niemand wat mee op, ook al beoefent ze die praktijk t.a.v. derden doorlopend. Wel moet je je afvragen of deze vrouw geen gevaar betekent voor de volksgezondheid in ons land. Persoonlijk kan ik getuigen van haar ongeremde agressieve reacties zonder enige aanleiding. Hetgeen ze over mij meende te moeten melden is zo absurd dat iemand die nog bij volle verstand is deze vrouw zeker niet au sérieux zal nemen. Zo ook met haar zienswijze over vaccinaties. Desondanks wordt ze op haar woord geloofd. Wie zijn er de dupe van? Kinderen…
 
Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.