Het psychologisch inzicht van Sjaakie

Myrte VoogtTer documentatieEen van de vele bespottelijke berichten van Sjaakie.  Waar ze haar inzichten vandaan haalt vermeldt ze nooit. Waarom ik het vastleg is voornamelijk om haar praktijken als stalker te laten zien.

 


zondag 21 juli 2013

De verlatingsangst van Tibaert

Tibaert kan zich enorm vastklampen aan mensen en kan vreselijk jaloers zijn als iemand anders meer aandacht krijgt. Hij doet vreselijk zijn best om leuk gevonden te worden en stort zich in ingewikkelde contacten die verre van toekomst hebben. Hij leeft voortdurend in angst en paniek en is vreselijk wantrouwend richting iedereen

Nu lopen contacten te vaak stuk en word hij bevestigd in zijn idee dat mensen hem toch wel in de steek laten. Hij legt hiervoor ook de schuld te vaak bij de ander, terwijl hij het grootste aandeel in dit alles heeft.

Verlatingsangst is een symptoom wat o.a. veel voorkomt binnen persoonlijkheidsproblematiek zoals bordeline.


Psychische aandoeningen


Pathologisch liegen wordt door vele al gezien door een psychische stoornis maar het kan ook een symptoom zijn van verschillende andere psychische aandoeningen. Hierbij kan je denken aan gedragsstoornis of een persoonlijkheidsstoornis. Een voorbeeld van persoonlijkheidsstoornis waarin dit voor kan komen is borderline. Hoe komt dit dan tot liegen? Het ligt meer in het aspect van antisociaal gedrag. Iemand voelt zich bedreigt wat leidt tot antisociaal gedrag, waaronder liegen.


Klinkt bekend


http://www.proud2bme.nl/De_psychologie_van…/Verlatingsangst


self-fulfilling prophecy en er is bewezen dat negatieve gedachten en gedragingen problemen veroorzaken in het leven. Een negatieve instelling en kijk op het leven roept negatieve dingen op.


http://www.proud2bme.nl/De_psychologie_van…/Self-fulfilling_prophecy


Zie hier een voorbeeld van de dwangmatige vriendschappen die Tibaert onderhoud en de achterdocht 

Het bespotten van mensen die ontvolgen nu @foaroan

Verboden te praten met vreemde mannen -> jaloezie van een rode haan

 

 
Uitgelichte foto: Myrte Voogt – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.