Hij liegt dat ie barst

 

bron

Waarom maak je ruzie met Arnold vraagt iemand doodleuk. Steeds weer, je wordt er doodmoe van, wordt de zaak in een paar woorden op zijn kop gezet. Even ter herinnering. Ik moest bang zijn voor iemand die later de woorden sprak: “Jou moet ik straks spreken” als welkomstgroet op een feestje. De man interesseert me voor geen stuiver. Kende hem via de site Krapuul waar hij zelden of nooit iets relevants te melden had. Een wat mistige figuur op de achtergrond. Wat moet je daarmee? Niets. En ruzie maken? Op internet, op Twitter? Wat een bespottelijk idee. 

Wel is het even mijn beurt. Ik ben Gekke Henkie niet. En de reactie? Liegt dat ie barst, zegt de mooiste van het stel, die weet heeft van het bedrog van Huib en de smeerlapperij van Wouters. Zou ze een leugen van mij weten op te lepelen? Nee, geen enkele. Ik heb geen belang bij liegen, zij wel. Seksistisch gelul zegt de kerel, waarmee ik ruzie zou maken. Samenvattend, een stel onnozele halzen of vuilspuiters? Het lijkt wel fascisme, vergeet niet van meet af aan was het gedoe van en over Wilders de inzet, met in de slipstream pedofilie. Dat weten ze alledrie. 


 Het bericht achter de hyperlink “mijn beurt” is door de ingreep van Dijstelberge – Krapuul verdwenen.
reconstructie mei 2017

Seksistisch gelul… Nog informatie nodig? De mentions van Wouters gericht aan en over Tibaert moeten voldoende zijn. De hierboven vermelde personen waren hiervan terdege op de hoogte:


@jajwouters – maart 2011- april 2013
@jacquelinewxxx – maart 2013 – april 2016
@occupyfabeltjes – oktober 2011 – augustus 2014
@occupyadam – januari 2012 – juli 2013
@nta_amsterdam – oktober 2012 – juli 2013
@dutchwhitequeen – november 2012 – juli 2014

 

Voor de overigen, zoek op naam en ge zult vinden: “overzicht mentions”. Lakmoesproef: wat hebben ze over Tibaert te melden. Oordeel zelf.
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.