Hij liegt dat ie barst

De definitie van een leugen?


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdWaarom maak je ruzie met Arnold vraagt iemand doodleuk. Steeds weer, je wordt er doodmoe van, wordt de zaak in een paar woorden op zijn kop gezet. Even ter herinnering. Ik moest bang zijn voor iemand die later de woorden sprak: “Jou moet ik straks spreken” als welkomstgroet op een feestje. Kende de man via de site Krapuul waar hij zelden of nooit iets relevants te melden had. Een wat mistige figuur op de achtergrond. Wat moet je daarmee? Niets. En ruzie maken? Op internet, op Twitter? Wat een bespottelijk idee. 

Wel is het even mijn beurt *. Ik ben Gekke Henkie niet. En de reactie? Liegt dat ie barst, zegt de mooiste van het stel, die weet heeft van het bedrog van Huib en de smeerlapperij van Wouters. Zou ze een leugen van mij weten op te lepelen? Nee, geen enkele. Ik heb geen belang bij liegen, zij wel. Seksistisch gelul zegt de kerel, waarmee ik ruzie zou maken. Samenvattend, een stel onnozele halzen of vuilspuiters? Het lijkt wel fascisme, vergeet niet van meet af aan was het gedoe van en over Wilders de inzet, met in de slipstream pedofilie. Dat weten ze alledrie. 


 

* Het bericht achter de hyperlink “mijn beurt” is door de ingreep van Dijstelberge – Krapuul verdwenen.

 

 
Seksistisch gelul… Nog meer informatie nodig? De mentions van Wouters gericht aan en over Tibaert moeten voldoende zijn. De hierboven vermelde personen waren hiervan terdege op de hoogte:

Voor de overigen, zoek op naam en ge zult vinden: “overzicht mentions”. Lakmoesproef: wat hebben ze over Tibaert te melden. Oordeel zelf.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.