PVV 1933

Hieronymus Bosch: De Tuin der lusten (detail)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdFilosemiet Yollie komt in het geweer als ze dit ziet. 


 De reacties? Ze laten zich makkelijk raden, lees maar.

Eentje kan als samenvatting dienen van wat ook bleek bij het blocken van die account, fascisten vind je evengoed onder figuren die zich graag afficheren als links. Steeds weer vallen ze door de mand. Zij is een bijzonder exemplaar.


 


Yollie maakt het zo mogelijk nog bonter een paar dagen later. Haar stompzinnig fascistisch gedrag zou toch niemand mogen ontgaan? 

En wat dacht u van Riethof, eens zelfs korte tijd wethouder? Toktok, zegt ie. Over mededelingen van Sjaakie m.b.t. vermeende betrokkenheid bij pedofilie van z’n oud-burgemeester zweeg hij in alle talen, tja, Sjaakie spreekt altijd de waarheid, was en is  zijn overtuiging. Velen dachten ook zo over Hitler en in onze dagen over Wilders. Waarlijk, Riethof is een nuttige klerk voor vieze, fascistische zaakjes gebleken, vandaar dat Yollie hem zo’n lieve man vindt?

Hier nog de tweets van Yollie met de vermelding “PVV1933”.

Meer info:TIBAERT BLOGSPOT


Afbeelding: Hieronymus Bosch – bron 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.