PVV 1933

Hieronymus Bosch: De Tuin der lusten (detail)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdFilosemiet Yollie komt in het geweer als ze dit ziet. 


 De reacties? Ze laten zich makkelijk raden, lees maar.

Eentje kan als samenvatting dienen van wat ook bleek bij het blokken van die account, fascisten vind je evengoed onder figuren die zich graag afficheren als links. Steeds weer vallen ze door de mand. Yollie is wel een zeer bijzonder exemplaar: Pas op!!!! report voor spam and fraude @ PVV1933 vervormt alle tweets naar zogenaamd anti joodse tweets Even RT en report svp.

En of het effect had. Het vreugdeloze succes van Eveline van Donkelaar. Wat haat en rancune niet al vermogen. Daarin staat ze precies op een lijn met Wilders en zijn aanhang. Er wacht ons een schone toekomst als het aan mensen als Eveline ligt. Informeer u tijdig, volg haar, probeer met haar in discussie te treden. Mij is het niet gelukt.

Veel succes alvast wens ik de persoon achter @pvv1933. Wellicht komt nog enige aanvulling op dit stukje.

Dit… Van je vrienden moet je het hebben. Daar zijn ze in Israël al langer achter, dat verzeker ik u: Aanslag op bus met joodse kinderen in Engeland. Als conclusie kunnen we stellen dat Yollie volledig spoort met Wilders v.w.b. het filosemitische antisemitisme. Een dure tweet, zegt Yollie.

Ze maakt het zo mogelijk nog bonter een paar dagen later. Haar stompzinnig fascistisch gedrag zou toch niemand mogen ontgaan? 

En wat dacht u van Riethof, eens zelfs korte tijd wethouder? Toktok, zegt ie. Over mededelingen van Sjaakie m.b.t. vermeende betrokkenheid bij pedofilie van z’n oud-burgemeester zweeg hij in alle talen, tja, Sjaakie spreekt altijd de waarheid, was en is  zijn overtuiging. Velen dachten ook zo over Hitler en in onze dagen over Wilders. Waarlijk, Riethof is een nuttige klerk voor vieze, fascistische zaakjes gebleken, vandaar dat Yollie hem zo’n lieve man vindt?

Yollie in de weer om @pvv1933 geblokt te krijgen: “Schei toch uit, het zijn die Tib en zijn sukkels die alles aangrijpen om anderen in een kwaad daglicht te stellen.”

Meer info:


Afbeelding: Hieronymus Bosch – bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.