Hoe benadeel je iemands kinderen?

Robert Doisneau (1944)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdNa bijna een jaar krijgt ie het het nog steeds over zijn lippen, ik zou toegegeven hebben dat…. Als je zo keihard volhoudt aan eerder verkondigde leugens, deug je niet. 

Voor de duidelijkheid, die naam. Van Donkelaar benaderde al enkele maanden niets vermoedende volgers van Tibaert, verspreidde laster en smaad over mijn persoon en sprak mij met mijn familienaam aan op Twitter. Ik heb haar via haar voornaam vervolgens verzocht met die praktijken op te houden. Dat deed ze niet. Van Donkelaar een goed “mensch”, zegt Riethof, waarmee hij bevestigt dat hij en graag meedoet aan vieze spelletjes, en dat de integriteit van iemand die eerlijk wenst door het leven te gaan hem geen snars kan schelen. Niet zoveel anders toch dan de werkwijze van fascisten. Ik constateer slechts. 

Overigens, verlies bij dit alles vooral niet uit het oog dat de praktijken van Jacqueline Wouters voor de volle 100% gesteund werden en worden door Riethof. Hiervan profiteerde Van Donkelaar optimaal voor haar hetze jegens Tibaert. 

Geen enkele van de door hen geuite beschuldigingen gericht aan Tibaert zullen ze ooit kunnen waarmaken, daarentegen is de bewijslast over hun malversaties torenhoog. Zich beroepen op “ik heb het niet geweten” zal hen ook niet helpen, daarvoor zijn hun wandaden te zeer met elkaar verweven.

Nog even die kinderen. Dat Van Donkelaar haar kinderen en kleinkinderen misbruikt voor haar eigen doel, staat los van mij. Met de regelmaat van de klok wenst ze me zelfs te provoceren ze te noemen. Dergelijke schunnige praktijken negeer ik.

Omgekeerd heeft ze lak aan mijn kinderen, ze weet immers van de bedreigingen aan hen geuit en betrekt ze indirect ook in haar vieze spelletjes. O ja, ze suggereerde zelfs een afspraak gemaakt te hebben met mijn dochter. Dergelijke fratsen blijven hangen bij de goegemeente op internet. 

Riethof geneert zich er zelfs niet voor om met Friedrich Eckhardt, schuilgaand achter de naam van mijn zoon, een gezellig babbeltje te voeren over pa. Van Donkelaar heeft in een eerder stadium, toen alles nog koek en ei leek, een blogje over die fake account gemaakt, dat weer snel verdwenen was. 

Nu vraag ik me wel af waar Riethof bij was. In Maastricht, op de Markt? Hij noemt me ook al idioot. Wat nu? Kijk wat ze schrijft, zegt ie ook nog. Idioot? Ik denk het. Op zijn minst hecht hij geloof aan mensen die vals en/of van lotje getikt zijn. Dat is een vaststaand feit. Teksten analyseren gaat hem beslist boven de pet. Hij zegt historicus van professie te zijn, dat wederom gaat mij boven mijn pet.Uitgelichte foto: Robert Doisneau – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.