Een duivelse geest?

Paul Gauguin: Tahitian Woman with Evil Spirit (1899)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdMet de dag wordt het gekker. Het begint met kleine leugens, insinuaties en voor je het weet nemen ze je te grazen. Mooi om te laten zien, mij raken dit slag mensen niet. Ze zijn van het soort waarop ook Wilders kan bouwen, die van leugen, bedrog en angst. 


Huib, o wat koestert ze die man, de man van het bewijs, waarop ik sinds november vorig jaar wacht. De man die me tot de pedoscène rekent,. Hoe hij aan die wijsheid komt? Vraag het hem. Die Van Donkelaar is sluw, wat je ook verder over haar denken mag. Uitgekookt volgt ze al mijn stappen op internet en brouwt er als een ware heks haar gifdrankjes uit. Vervolgens doet het gif zijn werk. Dit was in dit geval het voorwerk en ze weet dat ze ongestraft verder kan op de ingeslagen weg met haar hetze. Exact de methode Wilders. Stapje voor stapje.


 


Ze is ook groot kenner van het Spaans fascisme, een lange connectie tot groot voordeel van de Dordtse handel in sherry. 


 


Wat wil ze nu feitelijk zeggen?

Bij haar op bezoek, augustus/september 2012. Onvervalste fascistische taal kwam uit haar mond toen ze het had over bepaalde mensen op Twitter. Ik schrok, ik was perplex. Vervolgens kwam van haar een reactie op m’n opmerking over zionisme. Haar ogen spoten vuur, zelfs Wilders is ingetogener. Ik hield verder mijn mond. Geboren antifasciste noemt  ze zich, daarmee geeft ze onomstotelijk aan van fascisme niets te begrijpen. Ze zal het bij haar zelf nooit leren onderkennen. 

Kun je je weren tegen vuilspuiterij? Nee, je kunt het wel laten zien en zo inzicht geven hoe de miserabelen onder ons steeds weer fascistische kunstjes flikken. Mijn vriendin Amelie bestaat volgens Van Donkelaar cs niet. 


 


Toch fijn voor Eveline dat ze links en rechts bij fascisten gehoor vindt. Zo kan ze haar antifascistische strijd tegen Tibaert op een grandioze wijze voortzetten.


Twitterstatus: links en rechts

 


Dirk Hartman staat, onder zijn dekmantel, steeds Eveline met raad en daad bij. Hij is een van de meest galante heren op Twitter, een baron zelfs, die Rommedoe. Om deze en andere redenen stalkt hij Tibaert 24/7. 
 
Uitgelichte afbeelding: Paul Gauguin – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.