Een duivelse geest?

· reconstructie
Authors


Paul Gauguin, Tahitian Woman with Evil Spirit, 1899
bronMet de dag wordt het gekker. Het begint met kleine leugens, insinuaties en voor je het weet nemen ze je te grazen. Mooi om te laten zien, mij raken dit slag mensen niet. Ze zijn van het soort waarop ook Wilders kan bouwen, die van leugen, bedrog en angst. 

 

De link: “Huib en z’n echo op Twitter”

Huib, o wat koestert ze die man, de man van het bewijs, waarop ik sinds november vorig jaar wacht. De man die me tot de pedoscène rekent,. Hoe hij aan die wijsheid komt? Vraag het hem. Die Van Donkelaar is sluw, wat je ook verder over haar denken mag. Uitgekookt volgt ze al mijn stappen op internet en brouwt er als een ware heks haar gifdrankjes uit. Vervolgens doet het gif zijn werk. Dit was in dit geval het voorwerk en ze weet dat ze ongestraft verder kan op de ingeslagen weg met haar hetze. Exact de methode Wilders. Stapje voor stapje.

Ze is ook groot kenner van het Spaans fascisme, een lange connectie tot groot voordeel van de Dordtse handel in sherry. 

Wat wil ze nu feitelijk zeggen?

Bij haar op bezoek, augustus/september 2012. Onvervalste fascistische taal kwam uit haar mond toen ze het had over bepaalde mensen op Twitter. Ik schrok, ik was perplex. Vervolgens kwam van haar een reactie op m’n opmerking over zionisme. Haar ogen spoten vuur, zelfs Wilders is ingetogener. Ik hield verder mijn mond. Geboren antifasciste noemt  ze zich, daarmee geeft ze onomstotelijk aan van fascisme niets te begrijpen. Ze zal het bij haar zelf nooit leren onderkennen. 

Kun je je weren tegen vuilspuiterij? Nee, je kunt het wel laten zien en zo inzicht geven hoe de miserabelen onder ons steeds weer fascistische kunstjes flikken. Mijn vriendin Amelie bestaat volgens Van Donkelaar cs niet. 

Toch fijn voor Eveline dat ze links en rechts bij fascisten gehoor vindt. Zo kan ze haar antifascistische strijd tegen Tibaert op een grandioze wijze voortzetten.

Twitterstatus: links en rechtsDirk Hartman staat, onder zijn dekmantel, steeds Eveline met raad en daad bij. Hij is een van de meest galante heren op Twitter, een baron zelfs, die Rommedoe. Om deze en andere redenen stalkt hij Tibaert 24/7. 

reconstructie mei 2017

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: