Er was al iets bekend

Michael Streckbein: Nightland


Toegevoegd op 13 oktober 2017 en terug gedateerdMet de onderstaande tweets ga ik eens aan de slag. Misschien zou het niet hoeven als de betrokkenen in deze affaire, Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, Christina Britez, André de Raaij, Ina Dijstelberge, Jacqueline Wouters e.a. eens open en bloot hun kaarten op tafel zouden leggen. Daartoe zal het niet komen, bewust als ze zijn met welke vuiligheid ze zich hebben ingelaten, maar dat niet alleen, er het hare en zijne toe hebben bijgedragen of het zelfs geïnitieerd hebben om welke reden dan ook. Het resultaat van hun activiteiten is een fascistisch brouwsel vol laster, smaad en leugens.

Wil Ina Dijstelberge wel eindelijk het minimale fatsoen opbrengen om na een periode van bijna vier jaar bij Google de zaken recht te laten zetten, immers openbaarheid dient de machtelozen, niet degenen die onoorbare spelletjes spelen, die het daglicht niet kunnen velen.


Er was al iets bekend, dus geen aanname…


 


 
Gustav Leonhardt hier in de rol van Bach. Een film van Jean-Marie Straub.


Waarom Bach, waarom Leonhardt? Dat kan u Christina vertellen, de vrouw die van de hoed en de rand wist en zweeg. Naderhand wenste ze me als leugenaar en bedrieger weg te zetten. Ook hier weer, zonder een sprankje bewijs.


Uitgelichte foto: Michael Streckbein – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.