Als het te hot is…

Americans viewed through the hole blasted in the US Embassy wall.


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdBegin van dit jaar moest ik op het politiebureau verschijnen. Reden: verhoor over een beschuldiging tot hacken. Aanklager: Alexandra Strieker, op Twitter bekend als een Kassandra. Ze hanteert daarnaast ook een blogje, waarin ze tekeer gaat tegen de “pomomens”. Ze neemt zichzelf bloedserieus. Haar bespottelijke beschuldiging over hacken geeft al aan dat wij dat beslist niet moeten doen: Trix.

Vanaf het moment dat ik Sjaakie van Demmink blokte is een hartelijke liefde tussen die twee vrouwen opgebloeid. Dankzij Sjaakie is Sandra nu helemaal in over pedofiele smeerlappen, zoals zij ze waarnemen. Cassie is ook ingevoerd in de literatuur van de Frankfurter Schule, het fascisme, het nazisme en het liberalisme. Dankzij Peter Anshof heeft ze ook kennis genomen van Nietzsche. U merkt het, de intellectuele lat ligt hoog bij de gelovige in de leer van Ayn Rand.
Het is dieptreurig, wat een onbenul. Het zou zo erg niet zijn als ze zich eens werkelijk in de materie ging verdiepen. Dat doet ze a priori niet, het enige kunstje dat ze beheerst is framen op loze begrippen als vrijheid. Ze draagt haar steentje bij aan een nu gangbare fascistische ideologie, die van de joods-christelijke waarden volgens Wilders. 

Wat moet je er meer van zeggen? Niets. Ik laat het hier zien vanwege het totale plaatje.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.