Nog lopen ze vrij rond

Jack Delano: Clinton, Iowa (1943)
Female workers employed as wipers in the roundhouse having lunch in their break room,
Chicago and Northwestern Railroad, April 1943


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdDemmink en Tibaert lopen nog vrij rond. Twee vrouwen zouden dat graag anders zien en scheppen er het klimaat voor. In een fascistische samenleving zouden ze snel succes hebben, maar nog leven we in een rechtstaat. Dan moet je met aantoonbare bewijzen komen, dan kom je niet weg met valse beschuldigingen. Doe je dat dan kan het je zuur opbreken, dat beseffen die twee niet. Ze lopen rond met de idee dat ze de goedheid in persoon zijn en de wereld niet deugt. Ze voelen zich belaagd, zijn angstig, zoeken overal iets negatiefs achter en wat ze niet begrijpen, en dat is veel, vertalen ze naar hun perspectief op de wereld. Ze maken hun eigen leven tot hel, dat kan bijna niet anders, en verknallen het voor anderen.

Als illustratie een opgeklopt bericht uit het Katholiek Nieuwsblad, waarmee Sjaakie aan de haal gaat. Daarnaast een voorbeeld van paranoia bij Yollie, waarop zij het patent lijkt te hebben. Iets suggereren, waarvan ze weet dat er iets van blijft hangen. Dolkomisch zei ze eens, jullie kunnen bij mij de computer binnenste buiten komen draaien, je zult het zien, ik heb dat blog niet. Of is dit arglistig? Het betrof het door haar weggehaalde blog waarin ze het opnam voor de familie Scaf. Het geeft meteen wel haar kennis weer m.b.t. hacken. Ze heeft weet van de valse aanklacht tegen mij, gedaan door Sandra Strieker m.b.t. hacken. Haar kennende speelt dit mee. Waarschijnlijker is dan ook dat ze het vertelseltje geheel uit haar dikke duim gezogen heeft.

 

 


Ze jatten haar teksten, inbreken gebeurt vaker, vermoedelijk de stalkertjes. Laat eens zien Eveline, welke teksten zijn gestolen? Stalkertjes, serieus, heb je last van stalkers? Kan ik me niet voorstellen. Wat zei de advocaat over die dwaze verhalen van je? “Er zit iemand met zijn fikken aan mijn blog.” Hoe gaat dat Eveline? Leg eens uit. Wel fijn voor je dat mensen geloof hechten aan je geraaskal. 


Naschrift juli 2019


“Wat een rat. Klaag hem aan.”

Dit zie ik tot mijn verrassing. Ook bij Sjaakie is Fransje present, iemand die beweert dat ik aan de dope zit en weigert over deze smaad verantwoording af te leggen.

@jacquelinewxxx – @franssuper
@occupyfabeltjes – @franssuper
@gavimensch – @franssuper


Zie:

HIJ ZIT VAST AAN DE DOPE

 

 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.