Nog lopen ze vrij rond

· reconstructie
Auteurs

 

Jack Delano – Female workers employed as wipers in the roundhouse
having lunch in their break room,
Chicago and Northwestern Railroad, Clinton, Iowa, April 1943.

bron
Demmink en Tibaert. Twee vrouwen zouden dat graag anders zien en scheppen er het klimaat voor. In een fascistische samenleving zouden ze snel succes hebben, maar nog leven we in een rechtstaat. Dan moet je met aantoonbare bewijzen komen, dan kom je niet weg met valse beschuldigingen. Doe je dat dan kan het je zuur opbreken, dat beseffen die twee niet. Ze lopen rond met de idee dat ze de goedheid in persoon zijn en de wereld niet deugt. Ze voelen zich belaagd, zijn angstig, zoeken overal iets negatiefs achter en wat ze niet begrijpen, en dat is veel, vertalen ze naar hun perspectief op de wereld. Ze maken hun eigen leven tot hel, dat kan bijna niet anders, en verknallen het voor anderen.
Als illustratie een opgeklopt bericht uit het Katholiek Nieuwsblad, waarmee Sjaakie aan de haal gaat. Daarnaast een voorbeeld van paranoia bij Yollie, waarop zij het patent lijkt te hebben. Iets suggereren, waarvan ze weet dat er iets van blijft hangen. Dolkomisch zei ze eens, jullie kunnen bij mij de computer binnenste buiten komen draaien, je zult het zien, ik heb dat blog niet. Of is dit arglistig? Het betrof het door haar weggehaalde blog waarin ze het opnam voor de familie Scaf. Het geeft meteen wel haar kennis weer m.b.t. hacken. Ze heeft weet van de valse aanklacht tegen mij, gedaan door Sandra Strieker m.b.t. hacken. Haar kennende speelt dit mee. Waarschijnlijker is dan ook dat ze het vertelseltje geheel uit haar dikke duim gezogen heeft.Ze jatten haar teksten, inbreken gebeurt vaker, vermoedelijk de stalkertjes. Laat eens zien Eveline, welke teksten zijn gestolen? Stalkertjes, serieus, heb je last van stalkers? Kan ik me niet voorstellen. Wat zei de advocaat over die dwaze verhalen van je? “Er zit iemand met zijn fikken aan mijn blog.” Hoe gaat dat Eveline? Leg eens uit… Wel fijn voor je dat mensen geloof hechten aan je geraaskal. 

 
 
 


Reconstructie april 2017Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: