Vrouwen die niets van mannen begrijpen

 

Josef Stalin in 1902
bronZo zie ik dat, “tibaert” in de tweet en automatisch verschijnt het bericht bij me op de Hootsuite. Wie zei stalken? 

Vrouwenhater? Ach, jodenhater, moslimhater, katholiekenhater en bedreiger van kinderen was ik al. Dit kan er dus best bij. Yollie is werkelijk niks te dol. 

Nog een stalker, ook vrouw.
Waarom doen ze dat, waar bemoeien ze zich mee? We waarschuwen juist tegen die stalker zeggen ze vervolgens. Nee, van dergelijke mensen, vrouwen begrijp ik bitter weinig. Ze liegen, schelden en lasteren of het de gewoonste zaak van de wereld is. Mijn idee, ze begrijpen überhaupt weinig van mensen die onbevooroordeeld contacten knopen en mensen niet in vakjes verdelen. Die mensen aardig kunnen vinden ook al verschillen ze van zienswijze. Dat laatste lijkt me zelfs volstrekt normaal, althans dat behoorde zo te zijn. 

Het zou niet mogen verbazen dat juist vrouwen als Sjaakie en Yollie goed overweg kunnen met smeerlappen en regelrecht schorem. Ze kunnen ze gebruiken en die kerels vinden het heerlijk gebruikt te worden. Anders geformuleerd. Hunkeren ze naar bescherming van echte kerels, als instrument voor hun smerige zaakjes of willen ze de sterke vrouw uithangen, zoals ze zichzelf zien en wat dat dan ook moge betekenen? Steeds op zoek naar zwakke plekken bij de door henzelf gecreëerde tegenstanders?

Simpelweg hun beperkingen onder ogen zien durven ze niet aan, dan stort een wereld voor ze in elkaar, dat is overduidelijk.


reconstructie april 2017

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.