De AIVD leest mee

Wilhelm Schnarrenberger: Portret van een architect (1923)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdUiteraard doet de dienst dat, al meer dan een jaar. Er vond toen ergens in het noorden van het land overleg plaats tussen enkele betrokken partijen en medewerkers van de AIVD. Het dossier Tibaert lag op tafel. Meer kan ik er niet over kwijt.

Als je niets snapt, maar denkt dat je het weet, doe je het zo:


Links: TwitterPinterestDe AIVD leest mee, is de kern van de boodschap van Wouters. Heeft ze op de een of andere wijze iets vernomen? De speurzin van deze vrouw is groot en er zijn genoeg mensen die haar ter wille willen zijn. Eentje woont bij mij in de buurt. Een slimme vrouw, doortastend. Deze had ik iets verteld over de AIVD bijeenkomst. Niet zo luid zei ze, andere mensen kunnen het horen. Bij het volk van de site Krapuul valt ze zeer in de smaak, net als eerder bij deze Sjaakie het geval was. Waarom? Omdat het mensen zijn overtuigd van de slechtheid van de ander.


Uitgelichte afbeelding: Wilhelm Schnarrenberger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.