Pijnlijk, pijnlijk, pijnlijk…

La messe est dite


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdHovaardigheid komt voor de val…
De krachten worden gebundeld, het probleem Tibaert wordt in kaart gebracht. Elk woord dat deze twee uitspreken verraadt hun instelling. Ooit begonnen ze hun missie met een smerig leugentje (telefonisch stalken, “hij heeft het zelf toegegeven”) of met een “jou moet ik straks nog spreken”. Dat was vorig najaar en toen al wist ik dat ik met figuren van doen heb die willen dat de zaken marcheren zoals zij dat willen en zien. Dialoog is hun vreemd. Het waarom doen ze dat, was voor mij de vraag. Ogenschijnlijk nette, linkse kerels, wat bezielt ze? 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.