Een leugendeskundige

 

A Documentation. The landmark exhibition curated by Jasia Reichardt in 1968, is being celebrated with a display of documents, installation photographs, press reviews, invitation cards and publications.

video:
Cybernetic Serendipity: A Walkthrough With Jasia Reichardt


Gewoon even kijken onder “liegt”, “liegen” en “leugen” bij ene Pyt @foaroan en u bent volledig op de hoogte over wat er zoal bij elkaar gelogen wordt op internet dankzij deze vleesgeworden leugendetector. Merkwaardig is wel dat hij bij twee dames die er een sport van maken om te bedriegen  het bedrog niet wenst te zien, sterker nog, ze gelijk geeft. Vertrouwt u nog de uitspraken van zo’n individu? Ik niet.


19 augustus 2013
Eraan vooraf ging enkele weken eerder:
Een half jaar later volgt dit nadat mijn weblogs verdwenen waren door actie uit het kringetje van genoemde personen:
Weer een half jaar later kwam de censor van mijn weblogs zelf met een mededeling:
U ziet het, zo simpel is het om leugens gepaard aan selectief waarnemen te ontmaskeren. En voort ging de intrigante en bedriegster, de smaad en laster verspreidende haatoma uit Maastricht. Misschien wil die Pyt me eens een lijstje met leugens van mijn kant openbaar maken. Dan pas kunnen we lachen, verzeker ik u. 

Tja Pyt, HH is een kippenblog, wist je dat niet, geloof je dat of hou je liever je mond als de ongemakkelijke waarheid dichtbij komt? Lees dat bericht nog eens van iemand die ik niet ken maar wel begrijpt waar het over gaat: Bijna net zo erg… 

Let even op de datum van plaatsing, enkele weken nadat mijn blogspots opgeschort waren door toedoen van welbekend. Aangezien mijn materiaal over het jaar 2013 verdwenen was kon de persoon in kwestie een tegenoffensief beginnen, waarin Dichtung und Wahrheit nauwelijks uit elkaar te houden waren ten gerieve van personen die je als schoften en/of als fascisten dient te kwalificeren. Laster, stalken, hetzes en smaad- en lastercampagnes hebben veel gezichten. Die van de zich zo noemende chief-editor van de site Krapuul is wel de meest kwalijke gebleken. 

Of ben je gewoon een beetje dom? Ik vraag het maar, persoonlijk vind ik het buitengewoon dom om mensen die je nauwelijks of niet kent, zeker hun beweegredenen niet, voor dom te slijten, begrijp je?


reconstructie juni 2017

ps maart 2018

Op een lijstje met “leugens” wacht ik dus al sinds augustus 2013. Het zal nooit komen. Wel gaan dit soort mensen op de ingeslagen weg verder met een grote bek over alles en iedereen, maar o zo laf.3 gedachten over “Een leugendeskundige

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.