Een leugendeskundige

Authors

 

A Documentation. The landmark exhibition curated by Jasia Reichardt in 1968, is being celebrated with a display of documents, installation photographs, press reviews, invitation cards and publications.

video:
Cybernetic Serendipity: A Walkthrough With Jasia Reichardt


Gewoon even kijken onder “liegt”, “liegen” en “leugen” bij ene Pyt @foaroan en u bent volledig op de hoogte over wat er zoal bij elkaar gelogen wordt op internet dankzij deze vleesgeworden leugendetector. Merkwaardig is wel dat hij bij twee dames die er een sport van maken om te bedriegen  het bedrog niet wenst te zien, sterker nog, ze gelijk geeft. Vertrouwt u nog de uitspraken van zo’n individu? Ik niet.


19 augustus 2013
Eraan vooraf ging enkele weken eerder:
Een half jaar later volgt dit nadat mijn weblogs verdwenen waren door actie uit het kringetje van genoemde personen:
Weer een half jaar later kwam de censor van mijn weblogs zelf met een mededeling:
U ziet het, zo simpel is het om leugens gepaard aan selectief waarnemen te ontmaskeren. En voort ging de intrigante en bedriegster, de smaad en laster verspreidende haatoma uit Maastricht. Misschien wil die Pyt me eens een lijstje met leugens van mijn kant openbaar maken. Dan pas kunnen we lachen, verzeker ik u. 

Tja Pyt, HH is een kippenblog, wist je dat niet, geloof je dat of hou je liever je mond als de ongemakkelijke waarheid dichtbij komt? Lees dat bericht nog eens van iemand die ik niet ken maar wel begrijpt waar het over gaat: Bijna net zo erg… 

Let even op de datum van plaatsing, enkele weken nadat mijn blogspots opgeschort waren door toedoen van welbekend. Aangezien mijn materiaal over het jaar 2013 verdwenen was kon de persoon in kwestie een tegenoffensief beginnen, waarin Dichtung und Wahrheit nauwelijks uit elkaar te houden waren ten gerieve van personen die je als schoften en/of als fascisten dient te kwalificeren. Laster, stalken, hetzes en smaad- en lastercampagnes hebben veel gezichten. Die van de zich zo noemende chief-editor van de site Krapuul is wel de meest kwalijke gebleken. 

Of ben je gewoon een beetje dom? Ik vraag het maar, persoonlijk vind ik het buitengewoon dom om mensen die je nauwelijks of niet kent, zeker hun beweegredenen niet, voor dom te slijten, begrijp je?


reconstructie juni 2017

ps maart 2018

Op een lijstje met “leugens” wacht ik dus al sinds augustus 2013. Het zal nooit komen. Wel gaan dit soort mensen op de ingeslagen weg verder met een grote bek over alles en iedereen, maar o zo laf. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: