Een leugendeskundige

Jasia Reichardt: Cybernetica


Toegevoegd juni 2017 en terug gedateerdA Documentation. The landmark exhibition curated by Jasia Reichardt in 1968, is being celebrated with a display of documents, installation photographs, press reviews, invitation cards and publications.Gewoon even kijken onder “liegt”, “liegen” en “leugen” bij ene Pyt @foaroan en u bent volledig op de hoogte over wat er zoal bij elkaar gelogen wordt op internet dankzij deze vleesgeworden leugendetector. Merkwaardig is wel dat hij bij twee dames die er een sport van maken om te bedriegen  het bedrog niet wenst te zien, sterker nog, ze gelijk geeft. Vertrouwt u nog de uitspraken van zo’n individu? Ik niet. 
19 augustus 2013

 

 

 Eraan vooraf ging enkele weken eerder:


 


Een half jaar later volgt dit nadat mijn weblogs verdwenen waren door actie uit het kringetje van genoemde personen:


 


Weer een half jaar later kwam de censor van mijn weblogs zelf met een mededeling:


 


U ziet het, zo simpel is het om leugens gepaard aan selectief waarnemen te ontmaskeren. En voort ging de intrigante en bedriegster, de smaad en laster verspreidende haatoma uit Maastricht. Misschien wil die Pyt me eens een lijstje met leugens van mijn kant openbaar maken. Dan pas kunnen we lachen, verzeker ik u. 

Tja Pyt, HH is een kippenblog, wist je dat niet, geloof je dat of hou je liever je mond als de ongemakkelijke waarheid dichtbij komt? Lees dat bericht nog eens van iemand die ik niet ken maar wel begrijpt waar het over gaat: Bijna net zo erg… 

Let even op de datum van plaatsing, enkele weken nadat mijn blogspots opgeschort waren door toedoen van welbekend. Aangezien mijn materiaal over het jaar 2013 verdwenen was kon de persoon in kwestie een tegenoffensief beginnen, waarin Dichtung und Wahrheit nauwelijks uit elkaar te houden waren ten gerieve van personen die je als schoften en/of als fascisten dient te kwalificeren. Laster, stalken, hetzes en smaad- en lastercampagnes hebben veel gezichten. Die van de zich zo noemende chief-editor van de site Krapuul is wel de meest kwalijke gebleken. 

Of ben je gewoon een beetje dom? Ik vraag het maar, persoonlijk vind ik het buitengewoon dom om mensen die je nauwelijks of niet kent, zeker hun beweegredenen niet, voor dom te slijten, begrijp je?
 ps maart 2018

Op een lijstje met “leugens” wacht ik dus al sinds augustus 2013. Het zal nooit komen. Wel gaan dit soort mensen op de ingeslagen weg verder met een grote bek over alles en iedereen, maar o zo laf.

Een maandje later dit, even lachen…


Wel samen met Ina, kan het publiek crapuul in levende lijve aanschouwen. Als het ooit zover komt wil de redactie van Pauw dan zo vriendelijk zijn met mij contact op te nemen?
 


 

 
En verder…


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.