Vredelievende mensen

Man Ray: Tristan Tzara (1926)
Je kunt wel blijven roepen wat een achterlijk zooitje. Voor het overige blijft het heel simpel, toon maar aan wat je over Tibaert te melden hebt, ondertussen leg ik die zooi wel vast. Wel eens gehoord over een kippenneuker en een kippenpensioen, André? Vervoeg je bij Sjaakie, Jeky of die haatoma. Ze maken je beslist wijzer. 


 

 


Een bijzonder betrouwbare bron voor jou, Kluftje, is verder De Dorpsgek Rommedoe, z’n ware naam zal ik nu niet verklappen, die weten de dames wel. Hij is beslist een stuk slimmer dan jij, dat wil ik wel kwijt. Op dergelijke stompzinnige tweets zul je hem niet betrappen. Eerlijk waar, André, als ik zoiets lees denk ik is die man beklopt? 

Een in de ogen van Kluftje betrouwbaar en kwetsbaar persoon, de haatoma. Pedofilie moet kunnen, zou Tibaert volgens haar gezegd hebben. Totaal mesjogge? Nee, vies, smerig en doortrapt is die vrouw, dat wijf bezig…. Klopt, geen speld tussen te krijgen.


 


Wat een gore tante. En nogmaals, ze heeft weet van de streken van het schorem op Twitter, waartoe ik ook die Sjaakie reken. Een zorgzame vrouw, aldus zijn makker Riethof… Over hem zal ik nu maar zwijgen…


 

 

Net als Sjaakie hanteert ze de norm, wat kunnem mij die anderen schelen, laat die rustig verrekken, als ik maar m’n gelijk krijg, desnoods over hun lijk. De een zegt op te komen voor kinderen, de ander voor zieken en behoeftigen. Kunt u zich dat voorstellen? Ik niet, Bommelding Kluftje, pardon André de Raaij en Huib Riethof wel. Tragisch als je zo oud moet worden zonder levensinzicht en een beetje mensenkennis. 

 


 

 De meeste dwazen, idioten en gekken lopen vrij rond. Als je je ermee inlaat kom je niet meer van die zwakzinnigen af. Misschien toch maar eens het oor te luisteren leggen in een gesticht?


Uitgelichte foto: Man Ray – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.