Vredelievende mensen

· reconstructie
Authors

 

Man Ray – Tristan Tzara (1926)
bron
Je kunt wel blijven herhalen wat een achterlijk zooitje. Voor het overige blijft het heel simpel, toon maar aan wat je over Tibaert te melden hebt, ondertussen leg ik die zooi wel vast. Wel eens gehoord over een kippenneuker en een kippenpensioen, André? Vervoeg je bij Sjaakie, Jeky of die haatoma. Ze maken je beslist wijzer. 

Een bijzonder betrouwbare bron voor jou, Kluftje, is verder De Dorpsgek Rommedoe, z’n ware naam zal ik nu niet verklappen, die weten de dames wel. Hij is beslist slimmer dan jij, dat wil ik wel kwijt. Op dergelijke stompzinnige tweets als hiernaast zul je hem niet betrappen. Eerlijk waar, André, als ik zoiets lees denk ik is die man beklopt? Pedofilie moet kunnen, zou Tibaert gezegd hebben. Is ze totaal mesjogge? Nee, vies, smerig en doortrapt is die vrouw, dat wijf bezig….


Wat een gore tante. En nogmaals, ze heeft weet van de streken van het schorem op Twitter, waartoe ik ook die Sjaakie reken. Over Riethof zal ik nu maar zwijgen…

Bommelding Kluftje en een zorgzame vrouw, aldus zijn makker Riethof…

 

Net als Sjaakie hanteert ze de norm, wat kan mij die ander verrekken, als ik maar mijn gelijk krijg, desnoods over lijken. De een zegt op te komen voor kinderen, de ander voor zieken en behoeftigen. Kunt u zich dat voorstellen? Ik niet, Bommelding Kluftje, pardon André de Raaij en Huib Riethof wel. Tragisch als je zo oud moet worden zonder levensinzicht en een beetje mensenkennis. 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: