Het meesterwerk van een christelijk anarchist…

Selfie


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerd
Ongetwijfeld is het bericht van André de Raaij aan de orde gekomen op mijn verdwenen blogspot. Twee jaar later kwam ik erop terug. Vanwege de samenhang en de chronologie ook hier even op datum een copie van de aldaar geplaatste citaten. Veel woorden wil ik er niet meer aan vuil maken. De man heeft zich in mijn ogen inmiddels volledig ontpopt tot fascist. Als u mij niet gelooft zoek dan even onder zijn naam op dit weblog wat hij over Tibaert te melden heeft. 
SCHULDBEKENTENIS VAN EEN FASCISTENVRIEND

Arnold J. van der Kluft – 26 aug 2013


Kent u Pastuiven Verkwil? Ik vind het een van de treffendste personages in het Toonderuniversum. Laat ik de samenvatting van Wikipedia even aanhalen: Verkwil is een kleine rat die…

Ik heb inmiddels vernomen hoezeer Jacqueline Wouters en Gavi Mensch geterroriseerd worden door Verkwil, en de pastuiven – tot najaar 2012 ook vast reageerder op Krapuul trouwens – heeft mij nu helemaal door.
(…)
En ik omdat ik verschoond wil blijven van tweets van zekere @kutje13 van wie ik het donkerbruine vermoeden heb dat het Verkwil zelf is, en vanwege het ergerlijke plakken van een foto van een meisje met een opwaaiend rokje op de fiets. En het meisje heeft niets aan onder het rokje. Blote reet, ja. En dit bij een als discussiestuk bedoelde gastbijdrage die besproken zou worden in een radioprogramma waaraan ik meedeed.
(…)
ik wens niet met viezeouwemannetjesplaatjes geassocieerd te worden, op welke manier dan ook.
(…)
Dit nu kwalificeert mij bij uitstek tot Wildersfan en fascistenvriend, een stuk tuig, een schoft, onverbeterlijk schorem en wat Verkwil nog verder in huis heeft.
(…)
Nee, ik ga u zijn naam of namen niet geven.
En ik beken schuld. Ik heb liefgehad, ik wil geen blote reten op plaatjes bij serieuze artikelen en ik wil @kutje13 niet zien langskomen. Ik ben fascist.

Tot slot een ander filmpje bij de desbetreffende bovenvermelde twiet, en verdomd er komen twee blote reten in voor – ze zijn “functioneel”, dat is het verschil. 😈

Manfred Mann

Amen.


 


 

 
En verder…

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.