Een treurroos

Dana Scruggs: Sasha & Sable Boykin


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd

 

OVERLEG BIJ DE AIVD…?

uit: Die Muskete (1918)

En zo viel Hartman definitief door de mand. Hartman, het stinkend rommedoetje uit het Haagse. Theo verkeert overigens nog steeds in opperbeste gezondheid.Een treurroos: al meer dan een jaar op non-actief. Met Theo zelf gaat het uitstekend. cc volgers van

 
Dood…: RT van de dorpsgek, informant van : Neem een ander in de maling, (cont)

Dood…: http://ow.ly/oosb5 RT van de dorpsgek, informant van @GaviMenschNeem een ander in de maling, Tibaert. Die Theo Douma is zo dood als een pier. RT @ Tibaert: Een treurroos: http://t.co/w3GzZv2KYa al meer dan een jaar op non-actief. Met Theo zelf gaat het uitstekend. cc volgers van @wilders_truusje

 

Ben je Dick Hartman? cc RT @rommedoe1: Neem een ander in de maling, Tibaert. Die Theo Douma is (cont)Insiders begrijpen deze ietwat cryptische berichten volkomen, Nietwaar Hartman en Van Donkelaar? Jullie zijn bedriegers, smeerlappen, kortom fascisten van het kwalijkste soort.


Uitgelichte foto: Dana Scruggs – bron
Spotprent: bron

Een gedachte over “Een treurroos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.