Dorpsgekken worden goed verpleegd

U weet, Eveline van Donkelaar beschouwt zich als zorgzame verpleegster. Weliswaar zei ze dat ze Wilders niet zou verplegen in het voorkomende geval, maar gelukkig kan ik Geert geruststellen. Bij ons bezoek aan haar, mijn vrouw en ik waren bij haar op visite omdat ze ons zo’n aardig stel vond, stelde ze me gerust. De oogjes twinkelde daarbij van plezier en venijn. Zeer bijzonder haar manier van kijken. Vroeger zou men beslist aan een heks gedacht hebben.

Sue-Gallo-Baugher-et-Faye-GalloTwinsburg-Ohio-1998-left-Street-ChildTrabzon-Turkey-1965-right
Sue Gallo Baugher et Faye Gallo,Twinsburg, Ohio, 1998 (left), Street Child,Trabzon, Turkey, 1965 (right).
Mary Ellen Mark

 


(Vanwege de chronologie heb ik onderstaand materiaal alvast hier weergegeven, het wordt nog verder uitgewerkt. In deze periode kwam zo ongeveer alles samen wat maar denkbaar was aan laster, smaad en bedreigingen in eendrachtige samenwerking van “links” en “rechts”. Om onnodige overlappingen bij het reconstrueren te voorkomen betekent dat voor mij steeds heen en weer lezen, illustratief materiaal toevoegen, het geheel voorzien van de bijbehorende linkjes etc, met dank verder aan Dijstelberge, de vrouw die deze verpleegster van harte ondersteunde in haar strijd tegen het grote gevaar voor haar familie en de stad Maastricht, en censuur liet plegen via een opzetje en een “kutsmoes”.)

Tibaert – 27 augustus 2013: Haal daarom eens dat weggemoffelde blog te voorschijn. En niet liegen…
RT @gavimensch Geen idee, er lopen veel idioten rond, kan elke pvv er zijn of pvv aanhangende vvd er. Vreselijk tweetwerk!d024e-schermafbeelding2b2013-08-282bom2b00-16-09
Als je ergens kunt terugvinden dat Wilders iets over mij te melden had komt hij er ogenblikkelijk weer op te staan. Begrepen? Lees anders mijn motiveringen en de achtergrond over die lijst terug.

Tibaert – 28 augustus 2013:

 
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.