Iemand met een fascistisch geurtje

Fish Music 


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdGezellig zo’n familie met leugenaars en lasteraars. Geen enkel woord wat ze over Tibaert durven te zeggen is juist. Dat weten ze van elkaar, dat is het grappige aan die smeerlapperij die ze uithalen. Ze gaan door tot het bittere einde is mijn indruk.
Op de knieën moet je, smeken om genade. “Ik ben schuldig”, “Ik ben een oud vies mannetje”. U ziet, ogenschijnlijk nette linkse lieden, die voorgeven sociaal bewogen te zijn, gaan zo te werk.
Stel je voor, ik bedreig mensen. Waarschuw onmiddellijk de politie. Wie weet ben ik wel bewapend. Rustig Huib, antwoorden zeg je. Sinds november, al negen maanden wacht ik op je bewijs over telefonisch stalken. Je zei zelfs dat ik het naderhand had toegegeven. Waar dan, hoe dan? Is het zo moeilijk antwoord te geven op een dergelijke eenvoudige en essentiële vraag? 

Ik ben je geen verantwoording schuldig, nergens waar je mij van beticht kun je hard maken. Je dreigt bovendien en niet zo’n beetje ook, je bent aan het snuffelen geslagen in mijn privé leven, je trekt er volkomen dwaze conclusies uit en je durft het woord “honorabel” in de mond te nemen. Wie ben je wel? Een dwaas, die het niet meer zo helder ziet? En je wilt censor spelen? Door de mand gevallen ben je al, wil je werkelijk nog dieper zinken?

Huib, om je heen hangt een penetrant fascistisch geurtje. Nee, dit is geen grap.


Uitgelichte foto: Fish Music

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.