Alledaags fascisme

Manuel Álvarez Bravo: Fietsen op zondag (1966)


Toegevoegd op 16 november 2019 en terug gedateerdTibaert: “Mijn indruk, dat fascisme loopt dwars door de bevolking heen. Beslist niet elke PVV stemmer is een fascist. En omgekeerd? Wat dacht u?”Ter toelichting

De augustusmaand werd beëindigd met een dreigement van bedrieger en smaadverspreider Riethof. Als vrouwenvriend sprong hij in de bres voor een vrouw waarin hij zich zonder twijfel herkende. Haar kwaliteit: leugens en bedrog plegen tot vernietiging van voor haar ongewenste personen toe. De fascistische persoonlijkheid in optima forma, uitgekookt en sluw.  

De enige adequate wijze om te reageren op deze alledaagse manifestatie van fascisme bleek steeds weer het versturen van een aantal berichten via Twitter. Zo kon ieder voor zich een beeld vormen van wat er speelde en tegelijkertijd werd het voortgaande proces vastgelegd. Hier een voorbeeld.


november 2019


Tibaert Sep 01, 7:16pm via HootSuite
DE BLOGJES VAN EVELINE…:
ow.ly/osuQf 
Op Twitter bekend als @GaviMensch, in PVV kring als haatoma. U zoekt het maar uit…;-)

Tibaert Sep 01, 7:19pm via HootSuite
Volgers van @GaviMensch… Een vraag. Heeft Eveline u persoonlijk benaderd om Tibaaert te ontvolgen, te blocken? Zo ja, waarom?

Tibaert Sep 01, 7:58pm via Twitlonger
Zo gaat Eveline te werk als volleerd fascist. RT @GaviMensch: RT @AnasCortezReina: Vanavond op een (cont) tl.gd/n_1rm7mdu

Tibaert Sep 01, 10:55pm via HootSuite
Zo lees je nog eens wat. Wiet, stapelgek, hormonenmaffia, haatoma, politie, geestelijke vermogens…;-) @huibree @Onedinline2010 @GaviMensch

Tibaert Sep 01, 11:00pm via HootSuite
Ja, en die Eveline, genaamd haatoma in PVV kring, lust er wel pap van: ow.ly/i/325aA Een vies vrouwtje, toch? @GaviMensch @huibree

Tibaert Sep 01, 11:07pm via HootSuite
Het lijkt wel of @huibree @onedinline @GaviMensch de schunnigheden uit de PVV stal willen overtreffen. Ik zou zo zeggen, ga jullie gang.

Tibaert Sep 01, 11:11pm via HootSuite
En zie: ow.ly/osHv6 RT @huibree: @Tibaert Je vergeet #masturbaert. @Onedinline2010 @GaviMensch Linkse fascistjes? Tja… #pvv

Tibaert Sep 01, 11:17pm via HootSuite
Zet even dat blogje terug, Eveline, als je tenminste nog enig fatsoen in je donder hebt. cc @GaviMensch @onedinline @huibree.

Tibaert Sep 01, 11:19pm via HootSuite
Bijna even lang als op dat blogje wacht ik op bewijs van Huib Riethof. Tien maanden al. #smaad #laster @GaviMensch @onedinline @huibree.

Tibaert Sep 01, 11:26pm via HootSuite
Gewoon eerlijk zijn, dan hoef je niet op de persoon te spelen, niet te liegen en te schelden. @GaviMensch @onedinline @huibree. Simpel toch?

Tibaert Sep 01, 11:30pm via HootSuite
Toch mooi, als je wat zaken vastlegt. Dan komt de hypocrisie van z.g. linkse lieden snel bovendrijven..;-) @GaviMensch @onedinline @huibree.

Tibaert Sep 01, 11:34pm via HootSuite
Een zaak die me sterk opvalt. Bepaalde mensen schuwen de feiten, de openbaarheid. Plegen censuur… Zie: @GaviMensch @onedinline @huibree.

Tibaert Sep 01, 11:37pm via HootSuite
Dan moet Barbertje hangen, dan behandelen ze een medemens als oud vuil, als rat… Zo doen fascisten dat: @GaviMensch @onedinline @huibree.

Tibaert Sep 01, 11:47pm via HootSuite
INBRAKEN EN DOODSBEDREIGINGEN…
ow.ly/osJeV 
Werd ook vermeld op dat verdwenen blog van @GaviMensch…;-)

Tibaert Sep 02, 12:05am via HootSuite
ADEL…
ow.ly/osKhg 
Adel blijkt nog steeds invloed uit te oefenen. Zie deze “linksen”: @huibree @Onedinline2010 en @GaviMensch

Tibaert Sep 02, 12:27am via Twitlonger
Wel interessant voor Eveline, Rommedoe: ow.ly/osLcL RT @GaviMensch: @sdroogdalen wat bedoel je (cont) tl.gd/n_1rm7pdo

Tibaert Sep 02, 9:02am via HootSuite
HAAT…
ow.ly/ot1EZ 
Haat en haatzaaiers… Tja, @GaviMensch @huibree @Onedinline2010 en vele anderen…
De titels ven de verdwenen weblogs, waarvan ik geen copieën bezat. Ze zijn zo goed en zo kwaad als het ging vervangen aan de hand van screenshots:

En een origineel:

Voor tibaert-extra.blogspot.com/2013/09/haat heb ik geen equivalent.

Nog niet overtuigd hoe het alledaagse fascisme in z’n werking gaat? Volg dan op dit blog hoe het crapuul, ze noemen zich links, vanaf oktober 2012 te werk ging. Ze weten Tatsachen te scheppen. Een voor mij schokkend voorbeeld, het betreft mijn dochter:

Op Reinhard Lettau had ik al veel eerder gewezen. Onontbeerlijk om te voorkomen dat men in de vallen opgezet d.m.v. van propaganda trapt. Voor het eerst verschenen in de DDR nu al zo’n vijftig jaar geleden. We kunnen het weten…Uitgelichte foto: Manuel Álvarez Bravo – bron

Een gedachte over “Alledaags fascisme

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.