Een vrouw met een kronkel…

Tunnel


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdSteeds plezierig als iemand zijn kennis en verworven inzichten wil delen met anderen. Deze wijkverpleegster is er een voorbeeld van. Moeten we haar niet eerder bestempelen als een universeel medicus, met telepathische begaafdheden? Wellicht is ze zelfs de enige in haar soort. Over mij weet ze te melden dat ik een narcist ben, schizofreen, een pathologisch leugenaar en alcoholist. Misschien vergeet ik nog een paar defecten die ze bij mij geconstateerd heeft. Ze zijn op dit blog terug te vinden. Met klem heeft ze er bovendien al vaak op gewezen dat ik een zorgmijder ben, niet in therapie wil en weiger medicijnen te slikken. 

Vervolgens lees je dit:


 


De problematiek rond kinderen met de diagnose ADHD is schrijnend, dat kan ik u verzekeren, misschien nog meer voor de omgeving dan voor het kind zelf. Spreekt ze als “ervaringsdeskundige”, dan zou ze beter moeten weten. Of is hier sprake van ontkenning, het niet waar willen hebben, terwijl elke buitenstaander kan constateren dat er iets aan de hand is? Waar haalt deze vrouw de brutaliteit vandaan psychiatrische oordelen te vellen over wildvreemden enerzijds en anderzijds een werkelijk grote problematiek te ridiculiseren?

Overigens die pilletjes die ik op haar voorspraak zou moeten slikken komen van dezelfde firma’s waarvan ze beweert ertegen gekant te zijn. Wat een rare kronkel. Zou er toch iets met haar brein aan de hand zijn?


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.