Way Back

© Darek Fortas: Miners After Work (1977)


Toegevoegd april 2022 en terug gedateerd


De WayBack zoekmachine doet wonderen. Dacht Sjaakie snel haar weblog weg te halen om mij te beschuldigen dat ik dat gedaan had (ja, beste mensen, ik weet ook niet hoe dat moet, maar als zij het zegt wordt het geloofd, eerlijk waar). Ze was haar spulletjes kwijt over derivaten, zei toen deze bedriegster. Nee hoor, ze staan op een weblog van haar bij WordPress, zag ik onlangs. Die vrouw is echt schunnig. Schrikt werkelijk nergens voor terug en stapt, net als die Yollie, vervolgens naar de politie om aangifte tegen Tibaert te doen. Nee, ze zijn niet gek…

Volgens welingelichte kringen schijn ik wel gek te zijn, op zijn minst dement. M’n geestelijke vermogens zijn op. Tja, een kippenbrein, wat kun je dan verwachten? Van een kip kun je niet winnen zegt weer een andere deskundige, die werkelijk alles door elkaar haalt. Daar kom je niet tegenop. Hij moffelt het een en ander weg en heeft het over een ruzie. De grote lichten in zijn omgeving houden hun kaken op elkaar en kraaien de meest stompzinnige dingen uit. Dat laat ik zien. Fascistenwerk van het meest botte soort. Toen ik dat indertijd van PVVertjes vastlegde stond hij te klappen, nu het z’n eigen maten betreft heet het ruzie. Ik kom erop terug.

Kijk, dit doet dus iemand die niet gek is. Weghalen deze zooi en vervolgens idiote dingen uitkramen. 

 

Wat kan me deze flauwekul interesseren? Het zegt wel veel over een man die het over “bewijs” heeft en deze vrouw door dik en dun steunt in haar hetze jegens Tibaert. Een idioot? Ja, dat beweert die kerel wel over mij. Een schaamteloos manneke. Hier samen met z’n makker:

 
 
Zouden ze werkelijk niet in de smiezen hebben dat het voor iedereen met een klein beetje boerenverstand duidelijk is dat ze er niets van snappen of dat ze de zaak letterlijk besodemieteren? Wat zegt dat dan over hun verdere activiteiten? Alles. Of ze zijn te dom om voor de duvel te dansen of het zijn gewoon doortrapte leugenaars en bedriegers. In iedere geval hoogst onbetrouwbaar in hun berichtgeving over wat dan ook. Men weet kortom waaraan men toe is als deze mensen ergens over berichten en dat is pure winst. 

Zo snijdt je onbetrouwbare individuen de pas af. Laat het zien en zeg kom maar op met feitenmateriaal, met bewijzen. Het kost wat energie, maar het loont de moeite. Uiteindelijk blijkt het een doeltreffend middel tegen fascisten en hun methode om de werkelijkheid naar hun hand te zetten. En pas op, het begint met kleine leugentjes, die een eigen leven gaan leiden en waarop nooit teruggekomen wordt. Vervolgens worden ze steeds grotesker en springen steeds meer mensen op de kar. 

De man is stapelgek, zegt die vent. Het begon met de leugens over mij van telefonisch stalken en dat ik dat toegegeven zou hebben. Bewijs? Het is er niet, het kan er niet zijn. Wat hij door die leugen mogelijk maakte grensde aan waanzin. En wat zegt hij na nauwelijks een jaar? U ziet het. “Waarom doet de Maastrichtse politie niks?” Eerst die Sjaakie en dat stalken, nu die haatoma die op de kar sprong. Jaja, stapelgek zegt ie. Ik vraag me onderhand af of die twee vrouwen knettergek en door en door vals zijn. Alles wijst in die richting, gezien hun acties richting Tibaert.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.