Een loerende viespeuk

Amazones uit de Kaukasus (1895)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd



Dit bedoelde deze amazone dus. Prima toch dat fascisten de antifascistische zaak zijn toegedaan? De andere amazone, die hevig gestalkt wordt door een viespeuk, aldus een intellectueel die verstand heeft van kutjes, wist te melden: “Kutje is weer aan het slijmen met haar fascisten vriendjes.”.

Twee fraaie vrouwelijke exemplaren, geliefd bij personages als deze André de Raaij en Huib Riethof, ware antifascisten als ze ook al voorgeven te zijn.


Juist, een kruis: http://t.co/6Wuk5H8Zx7 Vraag maar… RT @zenterrorist11: @Tibaert Keep my eye on you 🙂@GaviMensch http://t.co/6Wuk5H8Zx7

— Alphonse Scaf (@Tibaert) 22 september 2013



Bij mij stond er een kruis op de voordeur werd me te verstaan gegeven.. En hoe wordt gereageerd, door die fijne, eerlijke o zo sociale lieden, die al loerend alles waarnemen zonder te stalken?







Kut en lul, vieze poten, het hoogstaande Bataafse niveau. Lul, dat schreeuwde deze amazone eens door de telefoon en verbrak prompt de verbinding. Ik had slechts gezegd, vertel nou eens rustig wat er aan de hand is. Lul, zegt deze kerel nu. Moet ik hem voor de afwisseling dan maar Lul de Behanger noemen? Bataven zijn een verrukkelijk volk. Zijn blind voor hun eigen stompzinnigheid, kennen geen enkele twijfel. Volg die twee dames maar op Twitter, lees hun blogjes, dan beseft u dat het altijd nog erger kan dan we al dachten. Over hun sexuele begeertes zullen we ons maar geen voorstelling maken, dan wordt het pas echt onappetijtelijk: “Lieverd, ik wordt er zoooo moe van”…

Amazones zei ik? Wat een belediging voor werkelijk strijdbare vrouwen. Nee, bij wijven als deze twee, daar kun je beter een wijde boog omheen maken, anders raak je besmet en laat je je meesleuren in de door hen gewenste richting. Smaad, laster, gekonkel, leugens en bedrog. Je raakt erin verstrikt, je wordt gevangen in hun web. Zie die twee schoffies maar, met hun liefde voor dergelijke vrouwen. Het ergst van al, ze begrijpen het niet en doen lustig mee. Lullen zijn het.

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.