Een loerende viespeuk

 
Amazones uit de Kaukasus (1895)
bron
 
 
Prima toch dat fascisten de antifascistische zaak zijn toegedaan?
 
Twee fraaie exemplaren, geliefd bij personages als André de Raaij en Huib Riethof, ware antifascisten. Kijk maar op de site Krapuul, dan komt u de gedegen stukken van deze twee over het fascisme onder Wilders volop tegen. Voortreffelijke analyses treft u aan met daarnaast de dagelijkse actualiteit over kopstukken van de beweging. Het archief van Krapuul moet na al die jaren wel uitpuilen. Niemand kan inmiddels om hun bronmateriaal heen, temeer daar ze alles waaruit de beweging put ook documenteren. Fantastisch in een woord.
 
Begrijpelijk dat genoemd tweetal vrouwen als hier aan het woord zonder enige schroom alle mogelijke steun verleent:

Bataven zijn een verrukkelijk volk. Zijn blind voor hun eigen stompzinnigheid, kennen geen enkele twijfel. Volg die twee dames maar op Twitter, lees hun blogjes, dan beseft u dat het altijd nog erger kan dan we al dachten.reconstructie april 2013Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.