Een loerende viespeuk

· fascisme, fotografie, internet, justitie, reconstructie
Authors
 
Amazones uit de Kaukasus (1895)
bron
 
 
Prima toch dat fascisten de antifascistische zaak zijn toegedaan?
 
Twee fraaie exemplaren, geliefd bij personages als André de Raaij en Huib Riethof, ware antifascisten. Kijk maar op de site Krapuul, dan komt u de gedegen stukken van deze twee over het fascisme onder Wilders volop tegen. Voortreffelijke analyses treft u aan met daarnaast de dagelijkse actualiteit over kopstukken van de beweging. Het archief van Krapuul moet na al die jaren wel uitpuilen. Niemand kan inmiddels om hun bronmateriaal heen, temeer daar ze alles waaruit de beweging put ook documenteren. Fantastisch in een woord.
 
Begrijpelijk dat genoemd tweetal vrouwen als hier aan het woord zonder enige schroom alle mogelijke steun verleent: Bataven zijn een verrukkelijk volk. Zijn blind voor hun eigen stompzinnigheid, kennen geen enkele twijfel. Volg die twee dames maar op Twitter, lees hun blogjes, dan beseft u dat het altijd nog erger kan dan we al dachten.reconstructie april 2013
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: