Misbruik kinderen

Piero della Francesca


Toegevoegd in 2017 en terug gedateerd


MISBRUIK EIGEN KINDEREN…


Met wraak belust op mannen en toch steeds die hunkering naar de ware man, dat is de indruk die ik van deze vrouw heb. Zoe gèk wie ‘ne sjöp zegt men hier ter plaatse. Voor geen rede vatbaar zadelt ze haar kinderen op met een onzalige erfenis. Niets verdwijnt op internet, welk resultaat dat gaat opleveren voor de toekomst laat zich makkelijk raden. Ben je zuiver op de graad dan laat je zeker mensen die je zegt lief te hebben buiten spel, in dit geval dochter en kleinkinderen. En wat doet ze? Ze suggereert dat ik ze misbruik, hun toekomst blokkeer en dergelijke waanzin meer. 

Vraag me niet wat in haar leven plaats heeft gevonden. Ik verzeker u dat dit verleden haar dagelijks nog parten speelt. Niet alleen wraak maar ook schuldgevoelens. Ze is tegelijkertijd een treurig geval en een gevaarlijk. Dat heb ik inmiddels genoegzaam mogen ervaren.


   20 sep. 2013
Heb het fatsoen je kleinkinderen niet te misbruiken voor jouw doelen. RT @gavimensch: De jongste demonstrant tegen dit kindonvriendelijke kabinet loopt zich vast warm voor.morgen…. http://t.co/YcewKhlUMY

  


Wat een gedachtekronkels en zelfs controleerbaar bedrog. Ze wordt niet gewaarschuwd, ik richt me met de beste bedoelingen rechtstreeks tot haar. Ik heet gajes te zijn en om die reden willen mijn kinderen geen kinderen. Eens zei ze zelfs dat ik geen kinderen had mogen hebben. Hierin ligt volop haar fascistische gedachtegoed opgesloten. Of is het de oud-testamentaire, schuldig tot in het derde geslacht? 

Een verfoeilijke vrouw, niet ontvankelijk voor argumenten en gesteund door lomp “links” volk. 


 


Een goede vrouw zei een oud-wethouder uit het Amsterdamse over haar. Op zijn weblog valt een ode van z’n dochter aan haar papa te lezen. Een papa die me in verband bracht met de pedofiele scène. Zo is het kringetje weer rond. Wat zei deze Eveline over mij? Pedofilie moet kunnen volgens Tibaert.

Zeg maar rustig dat we hier met gajes van doen hebben. Ze zijn erop uit kapot te maken wat je lief is. Zo doen ook fascisten dat.

Afbeelding: Piero della Francesca – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.